Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Širokom Brijegu

0
Radiosarajevo.ba
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Širokom Brijegu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Osumnjičeni za ubistvo koje se sinoć dogodilo kod Širokog Brijega uhapšen je, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadno-hercegovačkog kantona.

"Obavještavamo javnost da su policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke, večeras oko 19:30 sati, na širem području mjesta Kočerin, grad Široki Brijeg, lišili slobode T. K. (46) osumnjičenog da je jučer oko 23:40 sati, u obiteljskoj kući u mjestu Kočerin, s više hitaca iz vatrenog oružja usmrtio Z. B. (58) iz mjesta Broćanac, općina Posušje.

Nakon cjelodnevne pretrage terena policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke osumnjičenika su lišili slobode, a da pri tome nitko nije stradao", navedeno je iz MUP-a.

Najbolje gnojivo za cvijeće u posudi i obavezno ne saditi sa vrtnom zemljom

Najbolje gnojivo za cvijeće u posudi i obavezno ne saditi sa vrtnom zemljom

U službenim prostorijama PU Široki Brijeg večeras će otpočeti kriminalistička obrada nad T. K. (46) a opširnije saopćenje bit će objavljeno po završetku kriminalističke obrade, dodaje se.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije