Ovo su neradni dani za Bajram

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Birokrat

Prvi dan plaćeni, drugi neplaćeni, treći godišnji odmor, četvrti subota, peti nedelja ....mali godišnji odmor. I jos regres dobiješ. A vi što radite u privredi nemojte ni slaviti. Na posooo.

Role

U RS-u su plaćeni svi dani i tretiraju se kao državni praznici.

Suu

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu to je zastava naša bosanska. Bajram šerif mubarak olsun

Ljiljan

Ja slavim svaki petak ***

Zastava?

>>Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu to je zastava naša bosanska. Bajram šerif mubarak olsun ka Suu<< A dje ti je?

U TREZORU Alijinom

>>>>Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu to je zastava naša bosanska. Bajram šerif mubarak olsun ka Suu<< A dje ti je? ka Zastava?<<

Sad ce pedofilsko-razvratna “gospoda”

klati jadne ovce i bacati po potocima i rijecnim koritima, dok raja gladije i gla(s)uje

@

>>klati jadne ovce i bacati po potocima i rijecnim koritima, dok raja gladije i gla(s)uje ***

***

***

Koki

U RS-u su plaćeni svi dani i tretiraju se kao državni praznici. ka Role

/ Najnovije