Like i share: Kreirana grupa kojom se šalje poruku Bogiću Bogićeviću

14
Radiosarajevo.ba
 Like i share: Kreirana grupa kojom se šalje poruku Bogiću Bogićeviću
AA / Bogić Bogićević

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković jutros je reagovao na jučerašnja dešavanja u GV Grada Sarajeva tako što je oformio Facebook podrške pod nazivom “Hoćemo da Bogić Bogićević bude gradonačelnik”.

“Kreirana je grupa kojom želimo pokazati Bogiju koliko nam je stalo da bude na čelu Grada i koliko nas ima! Like i share, a onda poziv prijateljima. Prevažno je!”, naveo je Konaković.

Nakon burne sjednice Gradskog vijeća Grada Sarajeva koja je prekinuta 24. marta 2021. i političkog razlaza “Četvorke”, iz Naroda i Pravde, SDP-a i Naše stranke tvrde da su i bez ranijeg koalicionog partnera osigurali većinu u Gradskom vijeću i izbor Bogića Bogićevića.

U poslijepodnevnim satima 24. marta 2021. održan je hitni sastanak gradskih vijećnika Naroda i Pravde, SDP-a, Naše stranke i Platforme za progres koji su potpisima potvrdili da imaju potrebnu većinu za izbor predsjedavajućeg Gradskog vijeća Grada Sarajeva kao i gradonačelnika Bogića Bogićevića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije