Vitalia vrhnje za kuhanje: Vrh(nje) za svaku kulinarsku priču

0
Promotivni tekst
Vitalia vrhnje za kuhanje: Vrh(nje) za svaku kulinarsku priču
Foto: Vitalia / Vrhnje za kuhanje

Koliko puta ste se zapitali kako napraviti vrhunsko jelo, a gosti su već krenuli ka vama? Kako učiniti povrće ukusnijim i primamljivijim svojim mališanima kada dođu iz škole? Ili, jednostavno, kako dobiti sve komplimente za večeru koju spremate voljenoj osobi?

Vitalia ima spreman odgovor na ovo pitanje i rješenje za sve slične situacije u kojima se možete naći, jer čak i mala količina Vitalia vrhnja za kuhanje svako jelo čini neodoljivim. Dovoljno je da jednom probate ovo vrhnje i uvjerite se zašto ovaj domaći brend ponosno poručuje kroz svoju novu kampanju: Vitalia vrhnje je vrh!

U čemu je tajna ovog proizvoda? Istinski gurmani, ljubitelji dobrog zalogaja koji i sami uživaju u pripremanju slasnih obroka - bilo da se radi o kraljevskom odresku, palačincima s blitvom i sirom, zapečenim njokama s piletinom u umaku od povrća, ili pak nečemu četvrtom - izdvajaju Vitalia vrhnje za kuhanje iz više razloga. Prije svega radi njegovog domaćeg i prirodnog mliječnog porijekla.

Tradicija i priroda kako inspiracija

Inspirisano tradicijom, Vitalia vrhnje za kuhanje pravi se od svježeg mlijeka sa više od 1.500 velikih i malih porodičnih farmi. Donoseći svježinu sa polja i proplanaka Bosne i Hercegovine, ono nas mami i poziva da kreiramo nove i stare kombinacije okusa za naše najdraže.

Vitalia vrhnje za kuhanje je jednostavno za upotrebu i pomaže svakom ljubitelju kuhanja da napravi brzo, ukusno i neodoljivo jelo. Dostupno je u pakovanju od 500ml i sa različitim postotcima mliječne masti: 20% i 10%mm, tako da će svoju primjenu naći u kuhinji svih gurmana, ali i onih koji vode računa o broju unesenih kalorija u svoj organizam.

Vrhunski domaći proizvod

Iz Mlijekoprodukta, kompanije koja na police širom Bosne i Hercegovine pored brenda Vitalia donosi još i brendove poput: Moje Kravice, Balans+, Natura Milk, Grekos sireva i jogurta te Imlek Proteina, ističu sljedeće: "Vitalia vrhnje za kuhanje kroz novu kampanju ponosno podsjeća na svoju poziciju na samom vrhu među proizvodima ove kategorije, prije svega zahvaljujući činjenici da je u pitanju proizvod koji je u potpunosti mliječnog porijekla, a ne biljnog, što garantuje bogatstvo i punoću okusa te iznimnu kremastost. Pored toga, kroz ovu kampanju želimo potaknuti kreativnost u svakome ko želi napraviti ukusno jelo, za bilo koju priliku, te se pobrinuti da taj pokušaj završi vrhunskim rezultatom. Jer kad želiš da kuhaš vrhunski, biraš Vitalia vrhnje za kuhanje."

Da se radi o proizvodu koji jela čini neodoljivim saglasne su i food influenserice Arduna Pribinja, Ajla Huremović, Jelena Joksimović, te influencer Hajrudin Šišić. Oni će u narednih mjesec pripremati raznovrsne recepte i kuhati ukusna jela uz pomoć svojih pratilaca na društvenim mrežama i tako u praksi pokazati sve benefite Vitalia vrhnja za kuhanje.

Kreativno kuhanje

Svi čitatelji koji zaprate Vitalia kanale na Facebooku i Instagramu imat će priliku da sa influenserima podijele vlastite ideje u kuhanju, a najkreativnije će Vitalia darovati specijalnim poklon paketima. Za one koji pak radije biraju "siguran put", neće nedostajati kreativnih recepata, savjeta i prijedloga za pripremanje ukusnih jela.

Zato, korak po korak, zalogaj po zalogaj, hrabro krenite prema svojim kuharskim vrhuncima, jer Vitalia vrhnje je vrh!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije