U 20 dana u Engleskoj pronađeni raskomadani dijelovi istog trupla

Radiosarajevo.ba
U 20 dana u Engleskoj pronađeni raskomadani dijelovi istog trupla

U okolici britanskog grada Standon u Hertfordshireu pronađen je raspadnuti torzo muškarca, koji najvjerojatnije pripada žrtvi koju je brutalni ubojica sasjekao na komade i rasporedio ih po njivama u radijusu od 160 kilometara, piše Daily Mail.

Policija sedam dana traga za tim brutalnim ubicom. Smatraju da je prerano za reći što je tačno otkriveno i je li pronalazak ovog torza vezan za ubistvo koje istražuju.

Naime, najprije je jedan farmer nabasao na lijevu nogu i stopalo 22. marta, a u utorak je pronađena glava, ruka i druga noga te je utvrđeno da dijelovi tijela pripadaju istoj osobi: bijelcu ili azijatu, visokom između 167 i 177 centimetara, kojemu identitet još nije utvrđen. Glavu je pronašao jedan motorist, a torzo je danas pronašao pješak.

Unatoč tome što raspolažu i DNA uzorkom i otiskom zuba, policija još uvijek nije identificirala ubijenog, niti može nagađati o motivima ubojstva.

index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije