Kolege muzičari o smrti Aviciija: Tužno i tragično, zbogom dragi Time

Radiosarajevo.ba
Kolege muzičari o smrti Aviciija: Tužno i tragično, zbogom dragi Time
instagram / DJ Avicii
Jučer je odjeknula vijest da je slavni DJ Avicii preminuo u Omanu.

Poznati švedski DJ Avicii, pravim imenom Tim Bergling, pronađen je mrtav u Omanu. Avicii je imao  samo 28 godina.

Pronađen u Omanu / Preminuo poznati DJ Avicii

Od Aviciija se opraštaju kolege širom svijeta: Madonna, Guetta, Dua Lipa,  Rita Ora i mnogi drugi. Svi su zatečeni njegovom preranom smrću.

"Tako tužno. Tako tragično. Zbogom dragi Time. Otišao je prerano", napisala je kraljica popa Madonna na Instagramu i objavila fotografiju njihovog zajedničkog nastupa.

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Svjetski poznati DJ David Guetta, napisao je na Instagramu: "Nešto se strašno dogodilo. Izgubili smo prijatelja s prekrasnim srcem, a svijet je izgubio nevjerojatno talentiranog muzičara. Hvala ti na tvojim prekrasnim melodijama, na vremenu koje smo dijelili u studiju, dok smo zajedno svirali i uživali u životu. Počivaj u miru."

I Guetta je objavio fotografiju sebe sa preminulim Aviciijem.

 

A post shared by David Guetta (@davidguetta) on

Slavna Dua Lipa, pjevačica albanskog porijekla je isto potresena, što je objavila na svom Twitteru.


 Rita Ora, pjevačica i glumica, koja je sarađivala s mladim Avicciijem, na svom Twitteru je objavila da joj je slomljeno srce i da se sjeća kako je bilo divno raditi s njim. 


DJ Avicii je poznat po hitovima "Levels" i "Wake me up". Šveđanin Avicii dugo se nalazio na listi najplaćenijih DJ-eva. Prestao je nastupima 2016. godine zbog zdravstvenih problema.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije