Merlin zapalio Crnu Goru: Budva je Monte Karlo ovog dijela svijeta

Radiosarajevo.ba
Merlin zapalio Crnu Goru: Budva je Monte Karlo ovog dijela svijeta
Foto: antenam.net / Merlin zapalio Budvu (Doček Nove 2019. godine)

Prve tri noći u Budvi bile su samo fantastična uvertira za ono što je uslijedilo sinoć, kada je sa spektakularne bine ispred zidina Starog grada zapjevao desetinama hiljada posjetilaca Dino Merlin, treći put za proteklih 20 godina i treći put napunio glavni gradski trg do poslednjeg mjesta, saopćeno je iz Turističke organizacije Budva.

"Budva je Monte Karlo ovog dijela svijeta. Ovdje se osjećam kao kod kuće i imam dodatnu odgovornost da budvanskoj publici svakog puta priredim drugačiji koncert, tako da i večeras možete očekivati nešto potpuno novo", najavio je jučer Dino i održao obećanje.

Merlin zapalio Budvu (Doček Nove 2019. godine) - undefinedFoto: antenam.net / Merlin zapalio Budvu (Doček Nove 2019. godine)

Bio je to koncert za pamćenje, počevši od lasera koji su parali hladni budvanski zrak preko vizuala koji su pratili svaki takt i pokret pa do novih aranžmana, plesača, savršenih pratećih vokala, sve do samog Dine, veselog, raspoloženog za kontakt s publikom, savršenog profesionalca koji je na sceni ostao više od dva sata i zaista “dao sve od sebe” - dodaje se u saopćenju.

Uz pjesmu Hajde noćas mi dođi, svega mi donesi i raskošni vatromet, ušli su budvanski posjetioci, većinom iz svih zemalja regiona i Crne Gore, u Novu 2019, prenosi antenam.net

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije