Poznata pjevačica na sahranu sina došla u rozom: U lijes mu ubacila kutiju cigareta

0
Radiosarajevo.ba
Poznata pjevačica na sahranu sina došla u rozom: U lijes mu ubacila kutiju cigareta
Foto: Profimedia / Sinead O'Connor ispratila sina na vječni počinak

Poznata pjevačica Sinead O'Connor ispratila je svog 17-godišnjeg sina Shanea na vječni počinak.

Na njegov sprovod došla je u papučama i ružičastoj trenirci. Pagesix piše da je želja preminulog Shanea bio sprovod po hinduističkim običajima, a Sinead je izjavila kako bi se njenom sinu jako svidio ovaj outfit, piše Net.

Nakon sprovoda Sinead se oglasila na svom Twitteru.

Ramo Isak svečano dočekao Munjića i Selmanovića nakon oslobađanja

Ramo Isak svečano dočekao Munjića i Selmanovića nakon oslobađanja

"Upravo smo se oprostili od našeg prekrasnog anđela, Shaneya. Vrlo lijepa hinduistička ceremonija. Shaneu će se svidjeti. Uvijek je skandirao 'Om. Shanti'. Stavila sam nekoliko paketa cigareta u lijes za njega za slučaj da ih nema na nebu. I to će mu se svidjeti. Om. Shanti", napisala je.

Nedugo nakon, pojavili su se i brojni drugi uznemirujući Twitter statusi, zbog čega ju je policija odvela u bolnicu.

"Odlučila sam slijediti svog sina. Nema smisla živjeti bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Ostala sam samo zbog njega, a sada ga nema. Uništila sam svoju porodicu. Moja djeca me ne žele poznavati. Ja sam us*ana osoba. A vi svi mislite da sam fina jer znam pjevati. Nisam", napisala je Sinead.

Ubrzo se izvinila zbog svojih riječi.

"Žao mi je što sam sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog djeteta i mrzim se. Bolnica će pomoći neko vrijeme", poručila je.

Podsjetimo, tinejdžer je nestao početkom mjeseca te je policija odmah krenula u potragu, ali je ona uskoro bila obustavljena nakon što je njegovo tijelo pronađeno 7. januara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije