Cristiano Ronaldo odabrao novi klub?

0
Radiosarajevo.ba
Cristiano Ronaldo odabrao novi klub?
BBC / Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo želi napustiti Manchester United, objavili su svjetski mediji i novinari koji prate promjene igrača u ovom prelaznom roku. Razlog je navodna neambicioznost kluba s Old Trafforda i Ronaldo razmatra opcije koje su pred njim.

Činjenicu da se danas neće pojaviti na treningu s ostalim saigračima neki guraju u istu priču njegove želje za odlaskom, piše Index.hr.

Portugalski napadač poručio je klubu da je iza njegova izostanka s treninga stoje "porodični razlozi", a lokalni mediji navode da ih je United i prihvatio.

U Nogometni savez BiH stiglo pismo Irfana Peljte: Oglasili se hitnim saopćenjem

U Nogometni savez BiH stiglo pismo Irfana Peljte: Oglasili se hitnim saopćenjem

Cristiano Ronaldo dolazi u Bayern Minhen? Braco ima poruku

Cristiano Ronaldo dolazi u Bayern Minhen? Braco ima poruku

Korisnici Twittera ne vjeruju da su Ronaldova opravdanja istinita, već tvrde da će se ovakvo njegovo ponašanje produžiti i da će napustiti klub.

Unitedov tim već odrađuje predsezonske treninge, a danas će se priključiti igrači koji su bili na reprezentativnim okupljanjima tokom prošlog mjeseca.

Prema pisanju popularne Marce, jedini klubovi u koje Ronaldo može preći ako ode iz Uniteda su PSG ili u drugi klub Premier lige, jer su jedini koji mogu priuštiti da plaćaju Portugalca. Iako su ranije kružile glasine da bi Ronaldo mogao preći u Bayern Munchen, Marca navodi da njemački klub neće dovesti Unitedovog igrača čak ni ako iz Bayerna ode Robert Lewandowski. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije