Žena otišla na manikir nakon što je saznala da je pozitivna: Izgledali su tako grozno

Radiosarajevo.ba
Žena otišla na manikir nakon što je saznala da je pozitivna: Izgledali su tako grozno
Foto: Pixabay / Ilustracija

Nevjerovatno bahata i neodgovorna žena koja je zaražena koronavirusom prekinula je samoizolaciju jer je morala srediti svoje nokte. 

"Bila sam dva dana kući u samoizolaciji. Bila sam očajna. Moji nokti su izgledali  tako ružno. Morala sam doći da ih sredim", napisala je u jednoj od poruka ova žena radnici u salonu, prenosi Boredpanda.

Taylor, umjetnica za nokte u salonu u Washingtonu, rekla je da se ova besramna žena pojavila kako bi manikir uradila samo dva dana nakon što je testirana pozitivno na koronavirus.

Ona je bila toliko bezobrazna da to nije ni priznala radnicama u salonu kad je došla, već je to naknadno otkrila Taylor putem poruka.

Zabrinuta nakon saznanja da klijentica ima COVID-19, Taylor je na društvenim mrežama objavila poruke koje je razmijenila s njom kako bi upozorila sve da budu oprezni.

"Bilo je vrlo mučno primiti te poruke. Zabrinjavajuće je znati da ima ljudi koji sigurnost ne shvataju ozbiljno", kazala je Taylor. 

Ona je rekla da je klijenticu prijavila nadležnim organima. Trenutno se nalazi u samoizolaciji

"Nadam se da ću nakon dvosedmičnoe samoizolacije ponovo moći raditi s klijentima. Moja prva briga je sigurnost i zdravlje mojih klijenata, članova porodice i prijatelja", istakla je Taylor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije