Uhapšen suprug nestale Ane Walshe, pogledajte snimak

0
Radiosarajevo.ba
Uhapšen suprug nestale Ane Walshe, pogledajte snimak
Foto: Instagram / Ana Walshe

Suprug nestale Beograđanke Ane Walsh, majke tri mala sina, uhapšen je kasno sinoć po našem vremenu zbog ometanja istrage, a pojavili su se i prvi snimci njegovog privođenja.

Walsh je optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku supruge. Policija ima razlog da vjeruje da je Brian Walshe počinio krivično djelo obmanjivanja policijskih istražilaca", rekao je okružni tužilac Norfolka, Michael Morisi, a prenosi "Boston 25".

Brian Walshe (46) uhapšen je u nedjelju navečer. Prije manje od mjesec i po Ana je posjetila i Beograd o čemu svjedoče fotografije i snimci iz glavnog grada Srbije na njenom Instagram profilu.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Inspektori su se vratili u kuću nestale AneWalshe (39), koja je odrasla u Beogradu, a nestala prije nepunih devet dana.

Dan ranije, podsjetimo, lokalna policija je saopštila da je pretraga okoline završena bez rezultata i da će biti nastavljena samo ako se pojave nove informacije.

Prethodno je 20 pripadnika tima za specijalne hitne slučajeve sa tri obučena psa dva dana pretraživalo šumarak nadomak kuće Ane Walshe. Oni su takođe isušili bazen pored kuće i uz pomoć ronilaca pretražili obližnji potok, međutim, nije pronađen nijedan trag.

Članovi porodice, podsjetimo, posljednji put su vidjeli Anu 1. januara oko četiri sata kad je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Washington gdje radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do "Logana".

Policija je navela da je Ana veoma aktivna na društvenim mrežama, ali da nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine kad je nestala, prenosi Kurir.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije