Srbija zgrožena ponašanjem đaka za vrijeme časa: Profesorica bespomoćna

0
Radiosarajevo.ba
Srbija zgrožena ponašanjem đaka za vrijeme časa: Profesorica bespomoćna
Foto: Screenshot/TikTok / Snimak sa TikToka

Nerijetko se na društvenim mrežama pojave prizori i snimci i osnovnih i srednjih škola na kojima đaci urade nešto što zgrozi javnost. Nažalost, ovakvih snimaka je sve više a jedan takav upravo kruži TikTokom i težak je za gledanje.

Na snimku se vidi nekoliko mladića pa se pretpostavlja da je riječ o srednjoj školi negde na jugu Srbije. Čas je otišao u potpuno suprotnom smijeru i profesorica je bila potpuno nemoćna. Naime, jedan od njenih đaka se popeo na klupu i simulirao mokrenje.

Žena je prišla đaku i nešto mu rekla, međutim od vrištanja i buke se ne čuje šta tačno. Ovakvi prizori su sve češći i postaju trend uglavnom na TikToku koji je društvena mreža broj jedan među mladima u svijetu i Srbiji.

Suljagić o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici: 'To je nešto što čekamo 30 godina'

Suljagić o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici: 'To je nešto što čekamo 30 godina'

Na drugom snimku se vidi kako đaci podižu klupu, smiju se i galame u prisustvu pomenute profesorice koja ne može da izađe na kraj sa njima.

"Nisam učio, ne mogu da nas da odgovaram. Pa, je*ote, nisam učio ne mogu danas da odgovaram", čuje se glas učenika koji snima, a potom isti video objavljuje na mreže kako bi se hvalio pred drugarima.

Na ovom TikTok profilu nalazi se na desetine sličnih snimaka iz srednjih i osnovnih škola širom Srbije. Svi su uglavnom sa istim trendom - biti što "originalniji" i nasilniji kako bi snimak bi što viralniji.

Pomenuti snimak možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije