Šprajc sve iznenadio: Vrijeme je da se krene dalje...

0
Radiosarajevo.ba
Šprajc sve iznenadio: Vrijeme je da se krene dalje...
Foto: YouTube/Printscreen / Iznenadio je fanove

Voditelj RTL Direkta, Zoran Šprajc, otkrio je nove planove i ciljeve na poslovnom planu nakon što je napustio ovaj projekat nakon dugog niza godina.

"Godina 2022. će za mene profesionalno biti posebno izazovna, možda i najizazovnija dosad. Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru. Ne mogu još otkrivati detalje, ali opet je riječ o projektu koji će biti prilagođen mome uvrnutom pogledu na ljude i aktualne događaje, ali mnogo zahtjevnijem nego što je to Direkt."

Poznatog TV voditelja očekuju novi izazovi u karijeri, a oni ga istovremeno i vesele, ali i plaše, piše Jutarnji.

Schmidt poručio Čoviću da se smiri, vjeruje da je Dodik razuman: "Pozivam ih da zajedno sjednemo"

Schmidt poručio Čoviću da se smiri, vjeruje da je Dodik razuman: "Pozivam ih da zajedno sjednemo"

"Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerovatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica. Uostalom, ja sam od onih koji će radije poginuti u jurišu nego uvenuti u sigurnom zaklonu", rekao je Šprajc, prenosi RTL.

Nema sumnje da njegovi gledaoci jedva čekaju vidjeti voditelja u novom poslovnom izazovu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije