Zagrepčanka ulazi u skupštinske klupe USK: Ines Delić će predstavljati SDA

0
Radiosarajevo.ba
Zagrepčanka ulazi u skupštinske klupe USK: Ines Delić će predstavljati SDA
Foto: Facebook / Ines Delić

Građani Velike Kladuše, Cazina, Bihaća, Bosanske Krupe, Bužima te Bosanskog Petrovca i Sanskog Mosta izabrali su Ines Delić kao predstavnicu SDA u Skupštini Unsko-sanskog kantona.

Ona je dobila 1.823 glasova te bi trebala naredne četiri godine predstavljati SDA u skupštinskim klupama.

Rođena je, zanimljivo, 2. septembra 1991. godine u Zagrebu, a nakon uspješno završenog preddiplomskog studija na smjeru Poslovna ekonomija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, upisuje diplomski studij na istom fakultetu.

Istraživačica i magistrica koju ćemo naredne 4 godine gledati u klupama Parlamenta BiH

Istraživačica i magistrica koju ćemo naredne 4 godine gledati u klupama Parlamenta BiH

Tu 2015. godine dobiva titulu magistrice ekonomije.

Ona se udaje u decembru 2016. godine te dolazi živjeti u Bihać, a nešto kasnije, zapošljava se u struci kao dio privatnog sektora.

Aktivna je članica Organizacije Žene GO SDA Bihać i Asocijacije mladih SDA Bihać.

Delić je danas udata te majka dvije djevojčice.

✅ Ines Delić rođena je 2.9.1991. godine u Zagrebu. Nakon uspješno završenog preddiplomskog studija na smjeru Poslovna ekonomija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, upisuje diplomski studij na istom fakultetu, gdje 2015. godine dobiva titulu magistre ekonomije. U decembru 2016. godine udaje se i dolazi živjeti u Bihać, te se zapošljava u struci, u privatnom sektoru. Trenutno radi kao ekonomski konsultant na implementaciji projekata u sektoru voda i okoliša. Aktivna je članica Organizacije Žene GO SDA Bihać i Asocijacije mladih SDA Bihać. Udana je i ponosna majka dvije djevojčice. Poslušajte njeno obraćanje u MO SDA Ripač ⚜️ 🇧🇦

Posted by SDA - Stranka demokratske akcije Bihać on Friday, September 9, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije