Zbog Severinine fotografije u kupaćem fanovi pišu: "Dođe mi da spavam u teretani"

0
Radiosarajevo.ba
Zbog Severinine fotografije u kupaćem fanovi pišu: "Dođe mi da spavam u teretani"
>Foto: Instagram / Severina

Hrvatska pjevačica Severina podijelila je sa pratiteljima na Instagramu fotografiju u crnom kupaćem kostimu, a objava je izazvala brojne reakcije i pohvale na račun njene figure.

Severina je u opisu fotografije citirala nekoliko stihova o moru književnika Enesa Kiševića, a prije toga pohvalila se kako je pozvana na festival u Vruji, kamo ju je pozvao jedan hrvatski kolumnist.

"Nema tih vulkana da mu snagu smore
Skršit svaku silu samo more mòre
Zato što sve mòre zorom da sve sore
Ribari su more i prozvali moooooRe
More mramor dere
Bure dere more'', napisala je Severina u opisu objave, a ubrzo su joj se javili i brojni pratitelji u komentarima.

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

"Savršeno tijelo", "Kraljica", "Predivna si", "Kako žena izgleda! Respect", "Kakvo tijelo Seve ima", "Dođe mi da spavam u teretani", samo su neki od komentara pratitelja upućenih popularnoj pjevačici.

Severina će u Vrujama gostovati na Festivalu bespravne gradnje, gdje će nastupiti u programu nazvanom Melodije betoniranog Jadrana, u kojem, uz nju, nastupaju respektabilna muzička imena, poput Amire Medunjanin i Ede Maajke.

Na drugom izdanju Festivala bespravne gradnje i devastacije prirode organizatori i simpatizeri tražit će rušenje ilegalnih objekata na Vruji i procesuiranje investitora i svih odgovornih, hitnu sanaciju opasnih, potencijalno kancerogenih ostataka bivše tvornice ferolegura u Dugom Ratu, kontrole nad proširivanjima plaža i kazne za odgovorne osobe koje nasipaju more zabranjenim materijalima.

[instagram]

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije