Građani i danas na mjestu pogibije doktorice Azre Spahić: Potresne poruke, cvijeće, molitva...

5
Radiosarajevo.ba
Građani i danas na mjestu pogibije doktorice Azre Spahić: Potresne poruke, cvijeće, molitva...
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Mjesto pogibije doktorice Azre Spahić u Sarajevu

Sarajevo je u petak navečer, 26. maja potresla nova tragična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila mlada doktorica Azra Spahić, a povrijeđene su još dvije djevojke.

Na Azru i još dvije pješakinje, u Mercedesu je naletio Armin Berberović (1996.) iz sarajevske općine Stari Grad, koji je bio pod utjecajem alkohola i nije imao položen vozački ispit.

Dženaza doktorici Azri Spahić klanjat će se danas na bihaćkim gradskim mezarlucima 'Humci', u 17 sati, a nakon toga će se obaviti i ukop.

3 jutarnje vježbe za bolji početak dana

3 jutarnje vježbe za bolji početak dana

Građani su se 28. maja, okupili na mjestu nesreće kako bi odali počast preminuloj Azri Spahić te pozvali nadležne da reagiraju, tom prilikom okupilo se nekoliko hiljada građana koji traže pravdu.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba i danas je bila na mjestu pogibije doktorice Azre Spahić te zatekla građane koji su polaganjem cvijeća, molitvom ili minutom šutnje odali počast žrtvi ove stravične nesreće.

Smrt mlade doktorice potresla je Bosnu i Hercegovinu, a više o ovoj tragediji možete čitati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije