Benjamina Karić za Radiosarajevo.ba: Najbolji doček Nove godine u Sarajevu do sada i najbolji provod

10
A. S.
Benjamina Karić za Radiosarajevo.ba: Najbolji doček Nove godine u Sarajevu do sada i najbolji provod
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Benjamina Karić ekskluzivno za Radiosarajevo.ba

Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva, na odlasku 2022. je veoma aktivna. Uostalom, ovakva kao večeras je bila i tokom ove godine.

Poznata nam je njena rečenica "Voljeti svoj grad, znati i razumjeti njegove potrebe i raditi sve kako bi bio što bolji je naš zadatak", koja najbolje pokazuje njenu ljubav prema Sarajevu.

Kao što je i najavila sredinom sedmice, na ispračaju 2022. godine bit će veoma aktivna. Tako je tokom večeri obišla dežurne ekipe.

Bećirović i Komšić: Svi moraju poštovati međunarodno pravo i presude sudova UN-a

Bećirović i Komšić: Svi moraju poštovati međunarodno pravo i presude sudova UN-a

"Sretnu Novu 2023. godinu uz što manje intervencija poželjela sam dežurnim ekipama u Profesionalnoj vatrogasnoj brigadi, Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, Saobraćajnoj policiji KS, Policijskoj upravi Centar, JU Apotekama Sarajevo. Nastavljamo našu tradicionalno dobru saradnju", kazala je Benjamina Karić.

Benjamina Karić ekskluzivno za Radiosarajevo.ba
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Benjamina Karić ekskluzivno za Radiosarajevo.ba

Nakon toga je došla ispred Vječne vatre da bi pratila koncert Dubioze kolektiv.

Prije toga je čitateljima portala Radiosarajevo.ba, građanima Sarajeva i Bosne i Hercegovine, i svim Bosancima u dijaspori poželjela sve najbolje u 2023. godini.

"Dobro večer svim čitateljima portala Radiosarajevo.ba. Želim Vam sretnu i uspješnu 2023. godinu. Prenosimo vam dio sjajne atmosfere na dočeku Nove 2023. godine u našem Sarajevu. Najbolji doček Nove godine do sada i najbolji provod. Imate još vremena dođite i pridružite nam se", poručila je gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić u ekskluzivnom javljanju uživo na zvaničnom Facebook profilu portala Radiosarajevo.ba.

Fantastična atmosfera ispred Vječne vatre u Sarajevu i poruka gradonačelnice Benjamine Karić građanima BiH 🇧🇦❤️🎊❤️🎉

Posted by Radio Sarajevo on Saturday, December 31, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije