Ranjeni teniser iz Srbije, kojem Đoković pomaže: Ovo su najteži dani života

0
Radiosarajevo.ba
Ranjeni teniser iz Srbije, kojem Đoković pomaže: Ovo su najteži dani života
Foto: Instagram / Luka Stojanović

Srbijanski teniser Luka Stojanović, kojeg je upucao pljačkaš koji je pokušao da mu ukrade automobil, oglasio se i otkrio u kakvom je stanju i kako mu oporavak protiče.

"Proteklih 30 dana bili su možda najteži dani u mom životu. Kako su mnogi od vas već čuli, bio sam upcan i jedva sam preživio poslije nekoliko operacija. U zadnjih mjesec dana sam dobio dosta podrške i ne mogu objasniti koliko mi je to značilo dok sam ležao u bolnici. Oporavak će da bude dugačak, ali ide u dobrom pravcu", napisao je Stojanović.

Srbijanski teniser Novak Đoković i teniserka Olga Danilović jedni su od mnogih koji su pomogli donacijama za njegovu operaciju, a Luka je dodao i da je jedini način kojim mu se može pomoći upravo ta novčana pomoć.

Ivica Puljić: Ja bih Srbiji plaćao da im ministar vanjskih poslova bude Ivica Dačić

Ivica Puljić: Ja bih Srbiji plaćao da im ministar vanjskih poslova bude Ivica Dačić

"Nažalost, poslije operacija mi je ostao račun od 310 hiljada dolara od čega osiguranje pokriva 80% troškova, a ja moram da pokrijem ostatak. Ne osjećam se prijatno zbog toga, ali to je jedina opcija koju imam – trenutno je doniranje novca jedina opcija koja mi može pomoći, bilo koja suma bi bila od pomoći", napisao je Stojanović na društvenim mrežama, piše Telegraf.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije