Pogledajte navijača Kauboja iz BiH kako proslavlja pobjednički gol Mostarca Muse

Radiosarajevo.ba
Pogledajte navijača Kauboja iz BiH kako proslavlja pobjednički gol Mostarca Muse
Printscreen / Radost navijača nakon gola Muse

Pobjeda rukometaša Hrvatske nad Norveškom u polufinalu i plasman u finale Europskog prvenstva protiv Španije i danas je tema na društvenim mrežama.

Kauboji su u triler-završnici nadigrali Norvešku nakon produžetka sa 29:28 i sada ih u nedjelju čeka finalni duel sa Španijom, s kojom su nedavno remizirali u grupnoj fazi na putu do polufinala. 

Hrvatska nakon drame izborila finale Europskog prvenstva u rukometu

Rukometna reprezentacija Hrvatske u veoma napetom meču protiv Norveške pobijedila je i time izborila ovogodišnje finale Evropskog prvenstva. Konačni rezultat nakon dva produžetka glasio je 28:29 za Hrvatsku. Meč je od samog početka bio neizvjestan, ali na kraju upornost reprezentativaca Hrvatske je odvela obje ekipe u produžetke.

Na kanalima društvenih mreža nakon ovakvih susreta uvijek bude zanimljivih objava, pa smo tako došli i do ove iz Bosne i Hercegovine. 

Evidentno je da je gospodin s pažnjom pratio meč i pobjednički gol rođenog Mostarca Željka Muse je proslavio na specifičan način. 

Zaslužuje da se pogleda nekoliko puta: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije