Cristiano Ronaldo oduzeo svu pažnju na Georgininom rođendanu

0
Radiosarajevo.ba
Cristiano Ronaldo oduzeo svu pažnju na Georgininom rođendanu
Foto: IG / Ioan Gruffudd / Ronaldo i Georgina

Georgina Rodriguez proslavila je 29. rođendan u luksuznom restoranu u Rijadu, no veselje joj je pokvario njezin zaručnik, nogometaš Cristiano Ronaldo (37).

"Navršila sam 29 godina okružena ljudima i malim ljudima koje volim svim srcem. Neizmjerno sam zahvalna Bogu na svemu. Hvala svima što ste odvojili malo vremena da mi čestitate i pošaljete toliko ljubavi", napisala je Georgina na Instagramu uz niz fotografija s proslave, piše story.hr.

Za poseban dan je odjenula pripijenu, bijelu haljinu koja je naglašavala njezine obline. Slavila je okružena obitelji i prijateljima, a strani mediji su prenijeli kako manekenka i nogometaš nisu ušli u restoran u isto vrijeme. Prva je stigla slavljenica s djecom i imala je ozbiljan izraz na licu te je nešto govorila ispod glasa.

Sarajevo: Dva muškarca uhapšena zbog teške krađe, jedan krao iz aparata za naplatu parkinga

Sarajevo: Dva muškarca uhapšena zbog teške krađe, jedan krao iz aparata za naplatu parkinga

Ronaldo dobio sat vrijedan 800 hiljada eura

Ronaldo dobio sat vrijedan 800 hiljada eura

Potom je došao Ronaldo s prijateljima. To je očito zasmetalo Georgini jer je nogometaš bio u središtu pozornosti i svi su fotografirali njega dok je ona ostala u drugom planu. Brojni obožavatelji su čekali Cristiana pa su ga nakon završetka proslave zasuli molbama za fotografiranje i autograme. Tada je manekenka još jednom bila u njegovoj sjeni.

Inače, Georgina se još nije pohvalila čime ju je počastio zaručnik za rođendan, no vjerojatno će to uskoro učiniti kao svaki put.

Podsjetimo, Ronaldo i manekenka su u vezi od 2016. godine te imaju kćeri Alanu (5) i devetomjesečnu Bellu. Nogometaš je pomoću surogat majki dobio sina Cristiana Ronalda Juniora (12), te blizance Evu i Matea (5).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije