Severina otkrila kako održava savršenu liniju

0
Radiosarajevo.ba
Severina otkrila kako održava savršenu liniju
>Foto: Instagram / Severina

Hrvatska pjevačica Severina Vučković sa svojih 50 godina može stati uz rame duplo mlađim djevojkama, a evo kako održava svoju savršenu liniju.

Prije nekoliko dana, Severina je na Instagramu objavila fotografiju s plaže i još jednom pokazala zašto nosi titulu najzgodnijeg tijela na estradi. Svojim izgledom u 50. godini apsolutno privlači svačiju pažnju, a kako i ne bi kada izgleda savršeno.

Njezini trbušnjaci apsolutno oduzimaju dah, a za njih je zaslužna, uz treninge, i njezina posebna ishrana.[instagram]

Danas hitna sjednica Skupštine KS sa samo jednom tačkom dnevnog reda

Danas hitna sjednica Skupštine KS sa samo jednom tačkom dnevnog reda

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

[/instagram]

Mnogi se pitaju: "Koja je tajna takve figure?" ili "Koliko je odricanja potrebno za ovakav izgled?". Naime, pjevačica je jednom u intervjuu 2019. godine za Exkluziv otkrila svoj 'recept' koji, zapravo, uopće nije teško pratiti, piše Story.hr.

"Ja jako volim jesti puno voća, ali i povrća. Ustvari - jedem sve. U posljednje vrijeme jako puno voća, a sada mi odgovara sve šumsko voće, dinje, lubenice", otkrila je Severina i dodala da joj u održavanju linije pomažu i navike koje je usvojila kroz godine.

"Davno sam odlučila da neću svoje tijelo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz prehrane. Ali, jako volim jesti i mogu puno pojesti", priznala je pjevačica.

Nikolina Pišek odgovorila na kritike: "Dobra udovica je samo mrtva udovica"

Nikolina Pišek odgovorila na kritike: "Dobra udovica je samo mrtva udovica"

Također, dodala je kako svoj dan voli započeti smoothiejima. Kombinuje voće i povrće, ovisno o tome što joj se nađe u frižideru ili šta joj se u tom trenutku jede. No, najdraža kombinacija su joj, posebno ljeti, mrkva, cvekla, maline, jagode, borovnice i kupine pomiješane s bademovim mlijekom, a ponekad ubaci i malo banane za gustoću, premda joj, kako je rekla, zna biti fino i bez nje.

Severina zna da je za dobru liniju potrebno i malo vježbe, a najviše vremena u teretani provede prije turneje.

"Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro tijelo pa mi je dovoljno čak i jednom tjedno, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri - četiri puta", rekla je tada Severina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije