Tragedija: U jezeru pronađena tijela tri djeteta i majke, vlasti istražuju smrt

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija: U jezeru pronađena tijela tri djeteta i majke, vlasti istražuju smrt
Foto: Kolaž / Tragedija: U jezeru pronađena tijela tri djeteta i majke, vlasti istražuju smrt

Tijela tri djeteta i žene za koju se vjeruje da je njihova majka pronađena su u jezeru u Minessoti, a vlasti kažu da se smrt istražuje kao trostruko ubistvo-samoubistvo.

U međuvremenu, tijelo oca djece pronađeno je nekoliko sati ranije na drugoj lokaciji. Prema pisanju Associated Pressa, djeca su mlađa od 5 godina, a riječ je o dva dječaka i djevojčici.

Sve je počelo u petak ujutro kada je tijelo muškarca pronađeno u parku mobilnih kućica u gradu Maplewood, u blizini Minneapolisa. Nakon što je policija utvrdila da je žena otišla sa djecom, počela je potraga.

Oglasio se Elmedin Konaković: 'Upozoravao sam vlasti u RS'

Oglasio se Elmedin Konaković: 'Upozoravao sam vlasti u RS'

Poručnik policije Maplewooda Joe Steiner rekao je da je automobil žene pronađen u blizini jezera Vadnais oko 16 sati u petak. Cipele djece pronađene su na obali.

Ured šerifa okruga Ramsey saopćio je da je tijelo prvog djeteta izvučeno iz jezera oko 19:30 sati u petak. Tijelo drugog djeteta pronađeno je nešto iza ponoći. Tijelo žene pronađeno je u subotu oko 10:40 sati, a tijelo trećeg deteta oko 11 sati. Tijela su odvezena na obdukciju.

"Ured šerifa okruga Ramsey trenutno istražuje ovaj incident kao moguće trostruko ubistvo-samoubistvo", navodi se u saopšćenju za javnost.

"Ne postoji ništa tragičnije od gubitka male djece", rekao je šerif okruga Ramsey Bob Fletcher na konferenciji za novinare u petak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije