Vijesti koje su se dugo čekale: Nalazi hrabrog Maka bolji od očekivanog

Radiosarajevo.ba
Vijesti koje su se dugo čekale: Nalazi hrabrog Maka bolji od očekivanog
Foto: Facebook / Mak Hasić

Hrabri dječak Mak Hasić, nakon višemjesečne borbe za život, krajem septembra se vratio kući gdje su ga na sarajevskom aerodromu dočekali drugari koji su mu pripremili iznenađenje.

Predivne informacije dolaze danas od Makove mame Lejle Huseinović:

"Imamo najbolje moguće vijesti danas. Makovi snimci magneta su čisti, organi su svi zdravi, krvni nalazi bolji od očekivanog. U isto vrijeme sad čujem da se i Hana prebacila s intenzivne njege u sobu kod roditelja. Divan dan.
Ljubimo vas sve. Usput pošto smo obišli čitav Istanbul i nismo našli vakcine. Ako iko zna gdje mogu kupiti pentaxim i priorix, molim vas pišite mi u inbox. Volimo vas. Ljubimo vas sve", napisala je Makova mama, a prenijelo Udruženje Pomozi.ba.

Podsjetimo, dječaku je krajem marta dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik ne-Hočkinov limfoma pod nazivom Burkitov limfom u četvrtom stadijumu. Radi se o brzoširećem tumoru, koji je ovaj dječak uspio pobijediti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije