Manijaci pokrenuli humanitarnu akciju za ženu koja se porodila ispred stadiona

0
Radiosarajevo.ba
Manijaci pokrenuli humanitarnu akciju za ženu koja se porodila ispred stadiona
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Stadion Grbavica

Navijačka grupa Fudbalskog kluba Željezničara Manijaci opokrenuli su humanitarnu akciju pomoći za porodicu Kulović koja je nedavno postala bogatija za novog člana.

"Prije nekoliko dana, naša sugrađanka Amra Kulović se porodila. Naravno, to ništa ne bi bilo neubičajeno da njen dječak nije odabrao simboličnu lokaciju za prvo oglašavanje. Ko zna, spektakularno rođenje možda je uvod u spektakularne golove budućeg nogometaša. Amra se porodila u vozilu Hitne pomoći ispred stadiona Grbavica", piše u saopćenju Manijaka. 

Navijači Želje su odlučili pomoći ovoj porodici.

"Porodica Kulović živi u nehumanim uslovima bez struje u stanu i bez adekvatnog smještaja. Povodom toga, grupa je odlučila organizovati skupljanje novčanih sredstava i time pokušati ublažiti situaciju u ovom teškom periodu. Ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere Fudbalskog kluba Željezničar da se odazovu na humanitarni apel te i na taj način iskažu solidarnost sa onima kojima je ta pomoć zaista potrebna", saopćili su  Manijaci. 

Navijačka grupa je objavila i termine prikupljanja novčanih sredstava. 

"Uplate se mogu izvršiti u četvrtak od 18:30 do 20 sati te u petak u isto vrijeme", istanuto je u saopćenju Manijaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije