Elvir Karalić, osnivač Udruženja Pomozi.ba, dobio još jedno vrijedno priznanje

2
Radiosarajevo.ba
Elvir Karalić, osnivač Udruženja Pomozi.ba, dobio još jedno vrijedno priznanje
Foto: Pomozi.ba / Elvir Karalić

Elvir Karalić, osnivač Udruženja Pomozi.ba, dobio je priznanje Općine Stari Grad Sarajevo za izuzetan humanitarni rad i pomoć najugroženijim kategorijama na području ove općine.

Povelja sa grbom Općine Stari Grad Sarajevo uručena mu je sinoć na svečanoj sjednici na kojoj su dodijeljena priznanja zaslužnim pojedincima i kolektivima za doprinos razvoju i afirmaciji Općine.

"Zahvaljujemo Općini Stari Grad što je prepoznala trud, želju, zalaganje i sve ono što je u proteklih 10 godina radilo Udruženje Pomozi.ba kako bi promijenilo nabolje stotine hiljada života!", naveli su iz Udruženja Pomozi.ba u svojoj objavi na društvenoj mreži Facebook.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Elvir Karalić, mladi Travničanin sa adresom u Sarajevu, uvijek je vođen je jednom jedinom idejom – pomoći drugima.

Humanitarne akcije fondacije koju predvodi su uvijek su bile prve kada se radilo o ljudima kojima je potrebna pomoć za liječenje, pomoć djeci i ugroženima, pomoć uslijed elementarnih nepogoda.

Elvir Karalić je čovjek koji je uvijek imao hrabrosti da se odupre skepticizmu i dokaže da je biti hrabar i dobar uvijek moguće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije