Beyonce - Break My Soul

0
Radiosarajevo.ba
Beyonce - Break My Soul
Foto: Instagram / Beyonce

Beyonce je 20. juna objavila novu pjesmu, Break My Soul. Novi singl ove američke superzvijezde govori o slabosti radnika koja je dovela do rekordnog broja otkaza.

Ova oda napuštanju posla je najnovija kulturna referenca na Great Resignation (Velika Ostavka), trend koji se pojavio u proljeće 2021. godine, kada se američka ekonomija počela otvarati nakon zatišja u eri pandemije. Od tada, Amerikanci su koristili društvenu mrežu TikTok da javno daju otkaze, u takozvanim “Quit-Toks“. Na Reddit forumu korisnici su dijelili priče o napuštanju i otkazima šefovima. “Zanimljivo je u kojoj mjeri je ovaj fenomen ušao u duh vremena“ – kazao je Nick Bunker sa poslovne stranice Indeed.

Singl Break My Soul se brzo vinuo na vrhove mnogih top ljestvica, a novi, sedmi album, nazvan Renaissance i najambicioznijim projektom u njenoj karijeri, biti će predstavljen 29. jula 2022. godine.

Pogledajte privođenje trojice muškaraca u Sarajevu zbog sumnje da su povezani sa nestankom Danke (2)

Pogledajte privođenje trojice muškaraca u Sarajevu zbog sumnje da su povezani sa nestankom Danke (2)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije