IQOS je "Zagrijan za naš grad": Evo koje mjesto trebate obavezno posjetiti ovogodišnjeg SFF-a

0
Promotivni tekst
IQOS je "Zagrijan za naš grad": Evo koje mjesto trebate obavezno posjetiti ovogodišnjeg SFF-a
Foto: Philip Morris / IQOS na Sarajevo Film Festivalu

Globalno poznati Sarajevo Film Festival se ove godine održava od 12. do 19. avgusta na poznatim lokacijama u Sarajevu, a iako je događaja kao i uvijek, puno, donosimo vam one koji ne trebate propustiti. Zašto? Jer predstavljaju bolji izbor za vas i okolinu.

"Zagrijani za naš grad"

To što je festival ne znači da ne moramo misliti o boljim izborima koji će nas pratiti i kasnije. IQOS jeste bolja opcija od nastavka pušenja cigareta, ali nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva ovisnost. U IQOS prikolici u centru grada moći ćete tako saznati šta čini IQOS boljim izborom, popiti kafu, ali i družiti se sa Tarikom Filipovićem i Brankom Đurićem Đurom.
Milan Popović, naučni komunikator, će praktično objasniti prednosti IQOSa, i naučne principe na kojima se zasniva.

IQOS na Sarajevo Film Festivalu
Foto: Philip Morris / IQOS na Sarajevo Film Festivalu

"Almadebysisters" - Saradnja koja pomjera granice festivalskog iskustva

Saradnja jednog od najpoznatijih domaćih modnih brandova, "Almadebysisters" i IQOSa pomjera granice festivalskog iskustva. "Almadebysisters" su samo za ovu priliku dizajnirali ekskluzivne majice s porukom: bez vatre, bez dima, bez pepela, bez neprijatnih mirisa. Ovu vrijednu uspomenu IQOS korisnici moguće je dobiti samo na lokaciji vozila "Zagrijani za naš grad", gdje se uz kafu i razgovor razmjenjuju informacije i savjeti o IQOSu, našem gradu, festivalu i filmovima.

Tesla – auto budućnosti

A da je sinonim za brand koji ide u korak sa vremenom i teži da svojim korisnicima konstantno nudi nova iskustva, IQOS je dokazao i kroz omogućavanje svojim platinum i gold korisnicima iz Sarajeva da uživaju u vožnji Teslom, kako ga mnogi nazivaju – autom budućnosti. I ovaj automobile, baš kao i IQOS, zasniva se na premisi da u budućnosti trebamo praviti izbore koji su bolji ne samo za nas nego i našu okolinu, a ako izbor već postoji, da se trebamo što prije opredijeliti za njega.
Korisnike koji se registriraju za vožnju Teslom također očekuje i poseban "treat", večera za dvoje u poznatom sarajevskom restoranu "Barca".

IQOS na Sarajevo Film Festivalu
Foto: Philip Morris: IQOS na Sarajevo Film Festivalu

Kafa, piće prije ili poslije filma? Zašto ne i prije i poslije?

Kako biste se "zagrijali" prije filma ili razmijenili utiske poslije, IQOS vam omogućuje da svih osam dana trajanja festivala, na dvije najpoznatije lokacije u Sarajevu – KAWA i Delikatesna radnja – u periodu od 20.00 do 22.00 i od 22.00 do ponoći, organizirati IQOS warm up nights – zagrevanje za nezaboravne filmske noći. Goste očekuju interesantni DJ-evi, sadržaji i nezaboravno druženje uz IQOS.

Eiffelov most i DJ Solomun

Recharge sebe i IQOS na pokretnom IQOS punktu koji će biti lociran na Eiffelovom mostu pored Hotela Mariott Courtyard, a posljednju noć festivala, 19.08, budi VIP i prisutvuj koncertu DJ Solomuna, jednog od najpoznatijih majstora ovoga zanata u svijetu. VIP experience na dan zatvaranja SFF-a uz Solomuna na Titovoj ulici je će zasigurno biti nešto vrijedno gledanja i slušanja.

IQOS na Sarajevo Film Festivalu
Foto: Philip Morris: IQOS na Sarajevo Film Festivalu

Od prvog dana IQOS brend je poznat kao brend sa velikom misijom, nastao iz želje kompanije PMI da više od milijardu odraslih pušača koji ne žele ostaviti cigarete ponudi bolju opciju, i iz dana u dan pokazuje koliko cijeni svakog pojedinca koji je donio bolju odluku za sebe i napravio jedan korak ka budućnosti bez duhanskog dima.

Kroz sve ove aktivnosti i neverovatne doživljaje brend IQOS je prikazao šta u realnosti znači staviti korisnika na prvo mesto i da je IQOS zajednica mjesto gdje se mijenjaju navike, mjesto dobrih promjena i novih iskustava gdje se stvaraju uspomene za cijeli život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije