Venera ulazi u Djevicu: Ovi horoskopski znakovi popravljaju odnose do kraja sedmice

0
Radisarajevo.ba
Venera ulazi u Djevicu: Ovi horoskopski znakovi popravljaju odnose do kraja sedmice
Foto: Pexels / Horoskop / Ilustracija

Kada su u pitanju ljubavni odnosi, čak četiri horoskopska znaka osjetit će vidno poboljšanje ove nedelje, nakon što Venera uđe u Djevicu.

Dolazi do ključnih trenutaka za veze, nakon što ste prošli kroz fazu lekcije i sada vas očekuje odluka - da li ste spremni da dočekate ljubav koju zaslužujete.

Bilo da se radi o novoj vezi ili novom poglavlju u okviru postojeće, od suštinskog je značaja da dopustite sebi da pređete na sljedeći nivo.

Liga prvaka: Fantastična noć na europskim terenima, Real Madrid pobijedio Napoli u derbiju kola

Liga prvaka: Fantastična noć na europskim terenima, Real Madrid pobijedio Napoli u derbiju kola

Tokom nedelje od 2. do 8. oktobra 2023, Venera, planeta ljubavi, prelazi u zemljani znak Djevice, što će vam pomoći da primjenite sve kroz šta ste romantično prošli od juna - vremena u kome je Venera bila u Lavu, četiri meseca retrogradnog hoda. Sada ste ohrabreni da preuzmete ono što ste naučili i krenete u novom pravcu.

Venera u Djevici je efikasna i posvećena, što znači da ćete videti istinu o vašoj vezi i partneru, a ne ono što želite da vidite. Prihvatajući perfekcionističku energiju Venere u Djevici na pozitivan način, možete da se ukorijenite u onome što zaslužujete, dok istovremeno dozvoljavate nesavršenostima da budu ono što stvara bolji prostor za ljubav.

Ribe

Vaš romantični život postaće prilično aktivan. Ne samo što će biti više novih udvarača ili mogućnosti u okviru postojeće veze, već zato što ćete vi da volite više i bolje nego ranije. Ne ponavljajte svoj raniji ciklus ponašanja, već radite stvari drugačije i primjenite sve što ste naučili.

Pripremite se: Ovim znakovima Zodijaka u oktobru prošlost će pokucati na vrata

Pripremite se: Ovim znakovima Zodijaka u oktobru prošlost će pokucati na vrata

Važno je da pomjerite fokus na donošenje zdravih odluka u ljubavi. Predhodni period je služio za isceljenje od prošlosti ili slomljenog srca, period kada ste naučili više o tome šta vam je potrebno od romantične veze da biste se osjećali kao najbolja verzija sebe. Bilo da se radi o sigurnosti, duševnom miru, doslednosti ili nježnom podsjećanju da nikada niste sami, ova faza vas je pripremila da donosete nove odluke u svom romantičnom životu. Iskoristite ovaj period da zagovarate svoje potrebe i da praktikujte postavljanje zdravih granice. One nisu nužno napravljene od kamenih zidova ili bodljikave žice, već samo razgovor u kojem naglašavate da se sa vama ispravno postupa. Prihvatanjem svega što ste naučili, možete potpuno da promenite tok vaše veze.

Sa Venerom u Djevici, možda ćete više težiti i da počnete iznova sa potpuno drugačijim partnerom. Nemojte da se se plašite da se otvorite novoj ljubavi. Koliko god da ste romantičar Zodijaka, naučili ste da vam je potrebna ljubav da biste bili zdravi i utemeljeni. Ovo će transformisati vaš romantični život jer više ne nosite ružičaste naočare i jasno vidite da je najromantičnija stvar koju vaš partner može da uradi za vas - otvorena komunikacija i doslednost.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Vjerujte sebi da ćete dobiti ljubav koju ste zaslužili i da će se vaš partner pokazati na sve potrebne načine.

Vodolija

Vrijeme je da stvorite prostor za uživanje u vašoj vezi. Ulazite u fazu primanja i prihvatanje svega što vaša veza donosi u vaš život. Dozvolite sebi da poštujete ovu promjenu dok otvarate svoje srce da se dublje povežete sa svojim partnerom.

Tokom prethodne faze mnogo ste razmišljali o svom partneru i da li je to neko sa kim možete da nastaviti da rastete. Dio ovog procesa se odnosio i na vaš lični rast i izlečenje, jer ste ohrabreni da se oslobodite rana iz prošlosti i prihvatite trenutnu stvarnost vaše veze.  Sa fokusom na svoj rast, videli ste da možete potpuno da se otvorite prema ljubavi bez straha da ćete zažaliti zbog bilo koje odluke da donesete.

Venerina će sada transformisati vašu vezu, kao nagradu za sve tuge koje ste prošli poslednjih mjeseci. Takođe, počinjete da shvatate da i najlepše veze možda nisu lijepe svaki dan. Dozvolite sebi da se oslobodite briga ili konstantne obrade posljednjih nekoliko mjeseci i pređite u prostor tihog povjerenja u vašoj vezi. Zagrlite svog partnera sa zahvalnošću i razgovarajte o onome što ste naučili tokom ovog procesa. Otvorena ranjivost i dijeljenje pomoći će vam da nastavite da transformišete svoju vezu u ono što ste oduvek željeli.

Bik

Tokom posljednjih mjeseci vi ste bili koncentrisani sa stvaranje veće stabilnosti i iskrenosti u vašoj vezi, ali tako da ne žrtvujete svoje potrebe ili želje zarad ljubavi. Sada, kada ste spremni da započnete novi period u vašoj romantičnoj vezi, konačno dobijate svu radost i ljubav koju ste oduvek nadali da ćete stvoriti u svojoj vezi.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Predhodni period je možda donio neke izazove jer ste kreirali zdravije promjene koje su više odgovarale vašim ličnim promjenama. I to je u redu. Shvatili ste da ste se i vi sami promenili i želite da vidite da li parner može da vas prati u tome, ili je to nemoguće. Kako Venera prelazi u Djevicu, to će vam pomoći da se fokusirate na sopstvenu sreću, što je dovoljan razlog za bilo koju romantičnu odluku koju donesete.

Kako raste i osećaj posvećenosti, ova energija će vam pomoći da se prvo razmislite o sebi, pre nego što napravite bilo kakve promjene ili poboljšanja u vašoj vezi. Poštujte ono kroz šta ste prošli u proteklih nekoliko mjeseci, bolje se zalažite za sebe i ostavite prostor svom partneru da i on kaže svoju "istinu" - umjesto da pretpostavljate da je već znate.

I ovo novo poglavlje u vašem romantičnom životu može vam donese sve što ste oduvek željeli. Sada, kada ste obavili liječenje, sljedeći korak je da to ispoštujete tako što ćete dati prednost svojoj sreći. Iako vam vaša veza možda neće donositi eterične nivoe radosti svaki dan, ona bi trebala pozitivno da utiče na vaš život. Ipak, ne budite isključivi i ostavite dovoljno prostora partneru da vas iznenadi na najbolji mogući način i sa puno ljubavi.

Blizanci

Ljubav kod vas može da djeluje više kao prolazno osjećanje, a ne nešto u šta vjerujete da može da će traje zauvek. Tokom predhodnog perioda došlo je do više komunikacije u okviru koje ste ohrabreni da izrazite svoje strahove i sumnje, da poštujete svoje srce i da zauzimate stav za ono što zaslužujete u ljubavi. To i nije bilo uvijek lako, jer ste možda morali da prebrodite mnoga potisnuta osjećanja.

Horoskop / Ilustracija
Foto: Pexels: Horoskop / Ilustracija

Ali svjetlost se sada vraća jer konačno možete da vidite da je najbolja ljubav ona koja vas podstiče da budete najautentičniji. Venera u Djevici će vam skrenuti pažnju na to da budete posvećeniji vezi, kroz komunikaciju ili u zajedničkom domu. Uživajte u svemu što ste stvorili i nastavite da prihvatate put zajedničkog rasta. Oboje ste otvoreni za otkrivanje novih dijelova jedno drugog i dublje razumijevanje vaše ljubavi.

Kako prihvatate važnost zalaganja u vezi i izražavanja svojih misli i način na koji doživljavate vaš odnos, tako paralelno učite i da je po vas bezbjedno da pustite partnera u vaš unutrašnji prostor. Ovaj novi nivo emocionalne ranjivosti nastaviće da transformiše vašu vezu u vezu sa dubokim korijenima, za cijeli život, piše Your Tango.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije