Koliko košta ljetovanje na crnogorskoj obali: 'Noćenje i od 8 eura'

0
Radiosarajevo.ba
Koliko košta ljetovanje na crnogorskoj obali: 'Noćenje i od 8 eura'
Foto: EPA-EFE / Budva

Smještaj u hotelu od 20 eura po danu, privatno već od osam eura.

Ljeto je idealno vrijeme da se bolje upoznamo sa draguljima crnogorske obale. Mnogi turisti iz Srbije i BiH požele da u ovo doba godine udahnu duh Jadrana, a ova komšijska zemlja i te kako ima šta da ponudi – plaže i ostrvca od Ulcinja do Boke Kotorske, ali i muzeje, crkve i palate, kao i dobru hranu i provod.

Za one koji planiraju ljeto 2022. u Crnoj Gori iz Nacionalne turističke organizacije ove države za Nova.rs navode cijene smještaja u najpopularnijim turističkim centrima na obali.

Emir Hajdarović: 'Ko zaboravi svoju historiju rizikuje i svoju budućnost'

Emir Hajdarović: 'Ko zaboravi svoju historiju rizikuje i svoju budućnost'

„Cijene hotelskog smještaja za noćenje sa doručkom, u zavisnosti od kategorije, u glavnoj ljetnjoj turističkoj sezoni kreću se već od 20 eura u Baru i Ulcinju, 22 eura u Herceg Novom, 30 eura u Tivtu i Budvi, 50 eura u Kotoru. Mnogi hoteli pružaju brojne povoljnosti, pa između ostalog, i popuste za djecu do 14 godina, besplatan boravak za djecu do četiri godine, popuste prema dužini rezervacije, besplatno korištenje mobilijara i slično“, kažu iz NTO Crne Gore.

Pored široke lepeze hotelskog smještaja, turistima je na raspolaganju i privatni smještaj kategorizovan u skladu sa propisanim standardima.

„Ovaj vid smještaja je također cijenovno pristupačan i u zavisnosti od destinacije i kategorije objekta, kreće se već od osam eura u Herceg Novom, 10 eura u Baru, Ulcinju, Tivtu i Budvi, 20 eura u Kotoru.“

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije