Koliko košta ljetovanje na crnogorskoj obali: 'Noćenje i od 8 eura'

0
Radiosarajevo.ba
Koliko košta ljetovanje na crnogorskoj obali: 'Noćenje i od 8 eura'
Foto: EPA-EFE / Budva

Smještaj u hotelu od 20 eura po danu, privatno već od osam eura.

Ljeto je idealno vrijeme da se bolje upoznamo sa draguljima crnogorske obale. Mnogi turisti iz Srbije i BiH požele da u ovo doba godine udahnu duh Jadrana, a ova komšijska zemlja i te kako ima šta da ponudi – plaže i ostrvca od Ulcinja do Boke Kotorske, ali i muzeje, crkve i palate, kao i dobru hranu i provod.

Za one koji planiraju ljeto 2022. u Crnoj Gori iz Nacionalne turističke organizacije ove države za Nova.rs navode cijene smještaja u najpopularnijim turističkim centrima na obali.

Parlamentarna skupština Vijeća Europe podržala prijem Kosova, evo kako je glasala BiH

Parlamentarna skupština Vijeća Europe podržala prijem Kosova, evo kako je glasala BiH

„Cijene hotelskog smještaja za noćenje sa doručkom, u zavisnosti od kategorije, u glavnoj ljetnjoj turističkoj sezoni kreću se već od 20 eura u Baru i Ulcinju, 22 eura u Herceg Novom, 30 eura u Tivtu i Budvi, 50 eura u Kotoru. Mnogi hoteli pružaju brojne povoljnosti, pa između ostalog, i popuste za djecu do 14 godina, besplatan boravak za djecu do četiri godine, popuste prema dužini rezervacije, besplatno korištenje mobilijara i slično“, kažu iz NTO Crne Gore.

Pored široke lepeze hotelskog smještaja, turistima je na raspolaganju i privatni smještaj kategorizovan u skladu sa propisanim standardima.

„Ovaj vid smještaja je također cijenovno pristupačan i u zavisnosti od destinacije i kategorije objekta, kreće se već od osam eura u Herceg Novom, 10 eura u Baru, Ulcinju, Tivtu i Budvi, 20 eura u Kotoru.“

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije