Pjevaču zaručnica umrla na dan vjenčanja: 'Ne mogu vjerovati da ovo pišem'

0
Radiosarajevo.ba
Pjevaču zaručnica umrla na dan vjenčanja: 'Ne mogu vjerovati da ovo pišem'
Foto: Instagram / Tom Mann sa zaručnicom

Pjevaču iz Velike britanije Tomu Mannu (28) na dan vjenčanja preminula je zaručnica Danielle Hampsom (34).

Tom je poznat po britanskom 'X Factoru', a javnost je o tragediji obavijestio na Instagramu. Par ima osmomjesečnog sina Bowieja.

"Ne mogu vjerovati da pišem ove riječi, ali moja draga Dani - moj najbolji prijatelj, moje sve i više, ljubav mog života - preminula je u ranim jutarnjim satima subote, 18. juna. Ono što je trebao biti najsretniji dan naših života završio je nepovratnim slomom srca.

Parlamentarna skupština Vijeća Europe podržala prijem Kosova, evo kako je glasala BiH

Parlamentarna skupština Vijeća Europe podržala prijem Kosova, evo kako je glasala BiH

[instagram]

View this post on Instagram

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

[/instagram]

Osjećam se kao da sam isplakao ocean. Nikada nismo stigli do alterneta; ili moramo izgovoriti svoje zavjete, ili otplesati svoj prvi ples, ali znam da znaš da si bio cijeli moj svijet i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila, Danielle. Nosit ću ovaj prsten koji sam uvijek trebo nositi kao znak svoje bezuvjetne ljubavi prema tebi.

Potpuno sam slomljen i iskreno ne znam kuda dalje, ali znam da moram upotrijebiti svu snagu koju mogu skupiti za našeg malog dječaka.

Obećavam da ću učiniti sve da odgajam Bowieja baš onako kako smo oduvijek željeli. Obećavam vam da će znati kako je njegova mama bila nevjerojatna. Obećavam da ću te učiniti tako ponosnim.

Najljepša osoba iznutra i izvana. Najnevjerojatnija duša. Izgubili smo tako posebnu osobu. Pokušat ću pronaći mir u vašim porukama i komentarima, ali trenutno tugujem i tugovat ću još jako, jako dugo. Draga moja Dani, najsjajnije svjetlo u svakoj sobi, moj svijet je ništa drugo nego tama bez tebe. Zauvijek ćeš mi nedostajati', napisao je Tom.

Danielle je bila PR stručnjakinja i nastupala je nekada kao plesačica. Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije