Madonna se na koncertu strastveno poljubila s 37 godina mlađom repericom

0
Radiosarajevo.ba
Madonna se na koncertu strastveno poljubila s 37 godina mlađom repericom
Foto: Twitter / Madonna obilježila LGBT mjesec

Pop ikona Madonna ponovo je privukla pažnju javnosti ponašanjem, a ovog puta kao povod je iskoristila LGBT Mjesec ponosa.

Takozvani Pride Month održava se u SAD-u u znak sjećanja na pobune u Stonewallu koje su se dogodile krajem juna 1969. godine. Tokom ovog mjeseca obilježavaju se mnogi događaji ponosa kako bi se prepoznao uticaj LGBT osoba na svijet.

Madonna je to očito shvatila ozbiljno, što je i pokazala svojim koncertom u New Yorku, gdje je jednu od izvedbi upotpunila poljupcima s 26-godišnjom repericom Tokischom iz Dominikanske Republike.

Objavljena fotografija koju bi Madonna uništila da može

Objavljena fotografija koju bi Madonna uništila da može

Madonna je s Tokischom izvela hit iz 2005. godine Hung Up koji su začinile "divljom" plesnom koreografijom. U trenucima kada je reperica kleknula ispred 63-godišnje Madonne, pjevačica je izjavila: "To je težak zadatak, ali neko ga mora obaviti", nakon čega su razmjenile vruće poljupce.

Tokischa je muzičarka koja, prema Rolling Stoneu, predstavlja simbol "seksualne slobode, queer žudnje i radikalnog feminizma". "Jako sam oštra sa svojim tekstovima, a sve što želim izraziti je vrlo, vrlo, stvarno. Ljudi se poistovjećuju sa svim tim", kazala je ranije Tokischa.

Kako bi proslavili Pride month, Madonni su se na pozornici pridružile i neke superzvijezde drag queena Bob the Drag Queen, Pixie Ventura i Violet Chachki. Ovakvo ponašanje Madonni nije strano, a scena s Tokischom podsjećala je na njen slavni poljubac s Britney Spears s MTV Video Music Awardsa 2003. godine koji su ponovile i na Britneyjinom vjenčanju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije