Sinead O'Connor porekla policijske izvještaje da prijeti skokom s mosta

Radiosarajevo.ba
Sinead O'Connor porekla policijske izvještaje da prijeti skokom s mosta
Mnogi fanovi ponovo strahuju za život Sinead O'Connor nakon što je policija dobila dojavu da slavna pjevačica namjerava skočiti u smrt s jednog od mostova u Chicagu.

Prema pisanju TMZ-a, Sinead je porodici najavila da će počiniti samoubistvo, a irska je policija potom kontaktirala kolege u Chicagu koji sada tragaju za pjevačicom.

Nažalost, sličan scenarij dogodio se već nekoliko puta kada je O'Connor najavljivala da će sebi oduzeti život, no dosad ju je policija uvijek na vrijeme pronašla. Pjevačica prema vlastitom priznanju već više od deset godina pati od bipolarnog poremećaja i depresije, a uvjerena je da se porodica okrenula protiv nje.

No, u Facebook postu, piše Independent, pjevačica je navodno napisala kako je previše sretna da bi se ubila, i optužila je neku glupu ku*ku koja je širila lažni izvještaj o njenom "pokušaju smaoubistva".

irska_sinead_FB.JPG - Sinead O

Prije samo mjesec dana u Irskoj je pokrenuta opsežna potraga po nizu hotela, 24 sata nakon što je nestala. I tada se strahovalo da će počiniti samoubistvo, no pronašli su je prije nego je uspjela ostvariti svoj naum.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije