Zvijezda Teorije velikog praska otkrila šta se dešavalo nakon snimanja epozoda

Radiosarajevo.ba
Zvijezda Teorije velikog praska otkrila šta se dešavalo nakon snimanja epozoda
Foto: CBS / Scena iz TV serije

Zvijezda popularne serije "Teorija velikog praska" Mayim Bialik, koja glumi Amy Farrah Fowler, iznenadila je obožavaoce svojim priznanjem.

Naime, za Metro je kazala da nikada nije vidjela nijednu epizodu u potpunosti, ali i da ne gleda sebe na televiziji.

Govorila je i o vezi između njenog lika Amy i Sheldona Coopera.

"Mislim da je to stvarno lijep primjer kako zapravo izgleda bezuslovna ljubav. Bilo je puno prihvaćanja, prilagodbi i tolerancije. Trebalo nam je devet godina da pokažemo publici zašto Sheldon uopće želi djevojku. Ključ je u pronalaženju ravnoteže. Mislim da su scenaristi napravili odličan posao", kazala je Mayim.

Govorila je i o devet sezona serije i kako se ekipa slagala nakon što se kamere ugase. Istakla je da upravo iz tog vremena nosi najljepše uspomene.

"Simon Helberg (koji glumi Howarda Wolowitza), bio je jedan od najsmješnijih ljudi s kojima sam sarađivala i koje poznajem. To su bila stvarno lijepa vremena. Uvijek bismo se zagrlili prije svakog snimanja, a svako od nas je imao i posebne rituale. U prvih nekoliko godina ja sam uvijek pila Colu i jela luk", prisjetila se za Metro.

"Snimanje posljednje epizode bilo je vrlo emotivno. Radili smo zajedno deset godina. Likovi koje smo glumili postali su naš drugi identitet", zaključila je Mayim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije