Zbog scene u finalu Eurosonga, pobjednika pitali "koristiš li kokain"

1
Radiosarajevo.ba
Zbog scene u finalu Eurosonga, pobjednika pitali "koristiš li kokain"
PrtScr / Kontroverzni detalj

Maestralni slavodobitnici ovogodišnjeg, 65. po redu izbora za pjesmu Eurovizije su italijanski rokeri.

"Ne možemo još uvijek vjerovati! Drago nam je da toliko ljudi voli rock...", kazali su članovi benda Måneskin na presici za medije nakon pobjede u Rotterdamu nakon što su otvorili šampanjac kako bi proslavili.

"Pobjedu posvećujemo obiteljima, frendovima i fanovima", poručio je, u šoku, glavni vokal benda Damiano David.

Gotovo je nevjerovatno kako su se u samo nekoliko mjeseci izdigli u favorite. U početku je bilo je upitno hoće li uopće sudjelovati ove godine na Eurosongu, jer - pandemija. A onda su potpuno neočekivano skočili na prvo mjesto na kladionicama i odnijeli pobjedu iako im nacionalni stručni žiriji iz 39 zemalja Europe nisu bili toliko naklonjeni kao što su bili Švicarskoj i Francuskoj, piše Jutarnji.

A, nakon natjecateljskog dijela finalne večeri, mediji su u jednom nezgodnom kadru iz green rooma uočili frontmena Damiana Davida nagnutog licem nad stolićem.

Razvila se teorija da su ga kamere uhvatile kako šmrče kokain sa stola, stoga su ga novinari zamolili da pojasni o čemu se radilo.

"Nisam konzumirao nikakvu drogu nego je Marcu pukla čaša pa sam gledao ispod stola gdje se rasulo staklo da se netko ne bi porezao", rekao je 22-godišnji Damiano.

"Ne drogiram se", dodao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije