Zbog ove scene cure iz benda Hurricane postale su hit

3
Radiosarajevo.ba
Zbog ove scene cure iz benda Hurricane postale su hit
Foto: Screenshoot / You Tube

Ususret velikom finalu Eurosonga koje je zakazano za subotu, 22. maj, organizatori u Nizozemskoj su napravili mini You Tube serijal sa ovogodišnjim izvođačima koji vodi svjetski poznata šminkerica Nicki.

U jučerašnjoj epizodi Nicki se bolje upoznala s predstavnicima Srbije na Eurosongu, djevojakama iz benda Hurricane. Pričale su o nastupu, otkrile da li očekuju dobar plasman i ko im je ovogodišnji favorit.

Međutim, pažnju publike najviše je privuklo što su Sanja, Ivana i Ksenija bile uspješne u ponavljaju nizozemskih riječi koje im je zadavala Nicki i scena s kolačima.

Naime, voditeljica je ponudila djevojkama da probaju nizozemske slatkiše, ali one su ljubazno odbile jer, kako su rekle, vode računa o ishrani. Nekoliko minuta kasnije kamere su zabilježile kako Hurricane oduševljeno jedu kolače uz komentar: "Da li možemo da ih ponesemo sve?".

Snimak emisije objavljen je na zvaničnom You Tube kanalu Eurosonga, a scena sa slatkišima postala je internet hit.

"Način na koje su odbile kolače, a onda brzo uzele sve što su mogle je potpuni hit", "Očigledno da su im najveća strast muzika, ples i hrana, naravno", "Jako se smiješno kako gledaju kolače i kontrolišu se i onda pred kraj presretne što jedu. Ivana koja je rekla - isključite kamere je sve", "Klasične žene sa Balkana. Jao neću, ne smijem. I onda, ma neka ide život daj sve”, samo su neki od urnebesnih komentara na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije