Završava najpopularnija serija ikada: Oproštaj glumice rastužio fanove

Radiosarajevo.ba
Završava najpopularnija serija ikada: Oproštaj glumice rastužio fanove
Foto: HBO / Daenerys je "pukla"

Game of Thrones (Igra prijestolja), trenutno najpopularnija TV serija na svijetu, stigla je do svog kraja.

Večeras će na kanalu HBO biti prikazana posljednja epizoda planetarno popularne serije zasnovane na knjigama Georga R. R. Martina, koja je do sada oborila sve rekorde gledanosti - premijera posljednje sezone bila je najgledanija u historiji kompanije HBO.

Misterija, incesti i još razloga zbog kojih je "Igra prijestolja" najgledanija ikad

Fascinantno: Činjenice koje će promijeniti način na koji gledate Game of Thrones

Fanovi širom svijeta pripremaju se večeras na oproštaj sa omiljenom serijom, stoga im je glumica Emilia Clarke koja tumači lik Daenerys Targaryen napisala oproštajnu poruku na Instagramu.

"Traženje riječi za pisanje ovog posta preplavilo me onim što želim reći. Riječi su tako male u usporedbi s onim što mi je ova emisija i Dany značila", piše Clarke. "Poglavlje majke zmajeva zauzelo je cijeli moj odrasli život. Ova žena je uzela cijelo moje srce", napisala je Clarke.

Clarke ja na Instagramu objavila fotografiju gotovo cijele ekipe na filmskom setu.

Kada je počela snimati seriju imala je 21 godinu, a sada ima 32, zato je napisala da je serija ispratila njen odrasli život. Dodala je i kako bi voljela da njen otac može pogledati finalnu epizodu. On je preminuo od raka u 2016. godini, piše Insider.

Posljednja epizoda serije bit će emitirana večeras na HBO u 21:00 sat, odnosno u 3:00 sata ujutro po našem vremenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije