Zanosna Charlize Theron: Moram da budem iskrena, u vezi sam sa dvije žene

Radiosarajevo.ba
Zanosna Charlize Theron: Moram da budem iskrena, u vezi sam sa dvije žene

Charlize Theron je na twitteru objavila status koji je za nekoliko sati izazvao haos na društvenim mrežama, piše Noizz.

"Osjećam da moram biti iskrena. U novoj sam vezi. Sa ove dvije dame. Zaista", napisala je i podijelila fotografiju na kojoj su ona, Margot Robbie i Nicole Kidman.

Njih tri zajedno glume u filmu "Bombshell" koji prikazuje kako su tri žene koje su radile za Fox News srušile medijskog magnata Rogera Ailesa koji ih je seksualno zlostavljao.

Komentari na njen twvit su uglavnom pozitivni, iako ima i onih koji pišu da su "muškarci opet izgubili", a neki sumnjaju da je ovo samo marketinški trik.

Theron je u jednom intervjuu već izjavila da je, dok je bila djevojka imala seksualno iskustvo sa ženom, i misli da se u filmovima ne prikazuju dovoljno istopolne veze.

"Tako je čudno da toliko pričamo o nečijoj seksualnosti. Do sada bi to trebalo da bude normalno. Mislim da je to nešto što nije dovoljno zastupljeno u filmovima i mislim da ako ih snimaš i držiš to ogledalo koje oslikava društvo onda treba da predstaviš to društvo", rekla je Charlize, a na pitanje voditelja da li je imala seksualno iskustvo sa ženom odgovorila je:

"Ooh, kad sam bila mlađa. Da. Kad si mlad istražuješ sve to ali brzo je postalo jasno da mi se stvarno sviđaju frajeri", zaključila je.

Glumica već godinama podržava gey brakove i javno je izjavila da odbija da se uda dok istospolni brakovi ne postanu legalni u SAD-u.

"Želim da živim u zemlji u kojoj svi imamo ista prava. Imam problem zbog činjenice da naša vlada nije dovoljno istupila da bi gej brakovi postali legalni. Mislim da svi imaju to pravo", rekla je Charlize Theron prije osam godina u šou Piersa Morgana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije