Za samo jedan dan spot i nova pjesma Adele pogledana 51 milion puta

0
Radiosarajevo.ba
Za samo jedan dan spot i nova pjesma Adele pogledana 51 milion puta
Foto: Instagram / Adele

Eeasy on Me, povratnički singl pjevačice Adele, u 24 sata je pregledan 51 milion puta te je za samo jedan dan dospio u vrh trendinga u svijetu.

Trendig je Adele pokorila diljem svijeta te je prva i u globalnom trendingu, sudeći po podacima koje imaju sajtovi koji se bave analizom popularnosti. Prva je u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u i Njemačkoj.

Britanska soul diva u petak je objavila povratnički singl u kojem sa svijetom dijeli detalje o traumatičnih šest godina koje je pretrpjela od zadnjeg objavljivanja ploče.

Objavljen je izvještaj vojnog povjerenika: Kakvo je stanje u Oružanim snagama BiH?

Objavljen je izvještaj vojnog povjerenika: Kakvo je stanje u Oružanim snagama BiH?

U tom je razdoblju 33-godišnja megazvijezda rekla da je imala “godinu tjeskobe” u kojoj joj se brak raspao.

Iako njen glas nije izgubio na snazi, tekst novog singla otkriva duboku ranjivost, uz snažni refren “budi nježan prema meni” pjevan uz jednostavnu klavirsku frazu.

Pjevačica koja je prodala milione albuma nije zaboravljena uprkos tome što je godinama bila izvan pažnje, a obožavatelji su u 10 sati od objavljivanja singla na njenoj službenoj stranici na YouTubeu više od 18 miliona puta pogledali pjesmu.

Njen dugoočekivani novi album “30” bit će objavljen 19. novembra, najavila je u srijedu pjevačica.

Snimanje je počelo prije tri godine, napisala je na Twitteru, u vrijeme kada joj je život bio “labirint apsolutnog nereda i unutarnjih previranja”.

S obzirom na to da je Adele prodala milione albuma i osvojila niz nagrada, uključujući Oscara i 15 Grammyja, izdanje je vjerovatno najiščekivanije u godini.

Prekinula je petogodišnju šutnju intervjuom za Vogue, objavljenim prošle sedmice, u kojemu je govorila o tome da je živjela kao samotnjak dok se borila s tjeskobom.

“Usput sam naučila mnogo istina o sebi. Odbacila sam mnogo slojeva, ali se i zavila u nove”, napisala je u objavi na Twitteru.

“Napokon sam ponovno pronašla svoje osjećaje. Otišla bih toliko daleko da kažem da se nikad u životu nisam osjećala mirnije.”

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije