Povratak zombija: Strašni video najavio novu sezonu serije "The Walking Dead"

Radiosarajevo.ba
Povratak zombija: Strašni video najavio novu sezonu serije "The Walking Dead"
Manje od dvije sedmice ostalo je do početka nove, sedme sezone hit serije The Walking Dead (Živi mrtvaci).

Fanovi TWD-a ne mogu dočekati povratak priče o zombiejima, pogotovo zbog kraja posljednje epizode šeste sezone u kojoj je novi – a već omiljeni - negativac Negan ubio nekog iz Rickove grupe, čiju priču pratimo već šest godina.

AMC je za sve koji nestrpljivo očekuju 24. oktobar, kada će početak sedme sezone biti emitiran u našoj zemlji, pripremio i pravu malu poslasticu. Riječ je o „sneak peaku“, trominutnom isječku iz prve epizode u kojem gledamo briljantan dijalog između Ricka i Negana.

Internetom ponovo kruže teorije ko li je stradao od Neganove palice, nadimka Lucille – krv je na desnoj strani Rickovog obraza (Glenn je, Abraham je), Neganova rečenica o važnosti „desne ruke“ (Daryl je)...no, iz klipa ne možemo naslutiti s kojim ćemo se likom pozdraviti, a iščekivanje sedme sezone još je jače nakon što vidimo scenu u kojoj Negan traži sjekiru i odvlači Ricka u kamper...

Uživajte:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije