U prodaji dopunski kontingent ulaznica za koncert Stinga u Sarajevu

1
Radiosarajevo.ba
U prodaji dopunski kontingent ulaznica za koncert Stinga u Sarajevu
Foto: EPA-EFE / Sting

Od srijede 18. maja, u prodaju će biti pušten dopunski kontingent ulaznica za dugo očekivani koncert Stinga u Sarajevu.

Zbog prolongiranja martovskog dijela turneje, koncert u Sarajevu je pomjeren za 02. oktobar, te je određeni broj publike izvršio povrat novca što je omogućilo vraćanje limitiranog broja ulaznica u promet. Ulaznice će biti dostupne od 9 sati ujutro na svim bilateralnicama platforme www.kupikartu.ba, kao i putem portala.

"U danima koji su bili određeni za povrat novca nakon pomjeranja datuma koncerta, na biletarnice je vraćeno svega 1100 ulaznica za koncert Stinga u Sarajevu. Najveći broj ulaznica je za parter, mada su i ostale zone na raspolaganju, s toga savjetujemo svima koji svoje ulaznice nisu osigurali na vrijeme da požure sa kupovinom", poručili su iz produkcijske kuće Avalon.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Ulaznice su dostupne po istim cijenama, i to:
• parter 69KM
• fan-pit 99KM
• tribine 99KM

Koncert u Zetri će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma 'The Bridge' koji je obljavljen 19. novembra, a pjesma 'Rushing Water' i već postala svjetski radijski hit.

Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije