U magli izgubljeni grad u novom spotu Hibrida i malbeku

0
Radiosarajevo.ba
U magli izgubljeni grad u novom spotu Hibrida i malbeku

Izdavačka kuća Podmornica predstavlja video spot za singl Liria u suradnji Hibrida i malbeku. Pjesma je inspirisana gradom, a video prikazuje magične scene repetitora na Humu i magle iznad Sarajeva.

Malbeku i Hibrid su vec ranije surađivali na Hibridovim albumima Na Pola Puta i Izgubljeni, kao i na autorskoj muzici mostarke, malbeku, sa adresom u Sarajevu. Ovom pjesmom su započeli 2021. godinu u kojoj između ostalog najavljuju svoje nove projekte i novu muziku.

Jedan od njih je i novi malbeku bend u suradnji sa Basheskiom & Edward EQ koji će premijerno biti predstavljen u sklopu projekta United We Stream Balkan. Nakon prošlogodišnjeg objavljivanja albuma Na Pola Puta i par singlova, Hibrid trenutno radi na svom novom EP-u, te najavljuje i dva nova remixa pjesama regionalnih muzičara.

Video za pjesmu Liria je snimao Adnan Puzić, montažu potpisuje Dino, a kolor korekciju Ervin Golubović. Muziku potpisuju Hibrid i malbeku, vokal malbeku, tekst i mix Dino Aganović, a mastering Robert Trifunović.

Pjesma je objavljena pod etiketom bh. labela Podmornica koja već treću godinu promoviše nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih 5 godine objavila preko 80 izdanja kroz koja je predstavila preko 150 producenata iz cijelog svijeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije