U jednom od posljednjih intervjua Lane Gutović otkrio svoja velika kajanja

5
Radiosarajevo.ba
U jednom od posljednjih intervjua Lane Gutović otkrio svoja velika kajanja
Foto: Snežana Krstić/ RAS SRBIJA / U jednom od posljednjih intervjua Lane Gutović otkrio svoja velika kajanja

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji poslije teške bolesti.

Lane je poznat po mnogim istaknutim ulogama, ali publici je nerijetko odavao utisak zatvorenog i zahtjevnog čovjeka. Ipak oni koji ga poznaju tvrde da je privatno jako emotivan i nježan.

"Zalažem se da budem nežan i dobar, sada mi ide više od ruke, a nekad sam bio grub, nekoliko puta se desilo. Kako godine idu i kako se sve više okrećemo da vidimo šta smo radili pre ovoga, u tom zbiru vidim da sam bio uvredljiv prema ljudima koje sam voleo, a nisam to želeo. Međutim, kada uvredim, nikad ne uradim to slučajno, to je namerno. Žao mi je što sam bio tako bahat zbog svojih godina, snage koju sam osećao u sebi i neke budućnosti u kojoj nisam video kraja. Mislio sam da sam večit i nepobediv ovakav, pravio sam se važan", rekao je on gostujući u emisiji “Balkanskom ulicom” na tv Nova S, i otkrio da se trudio da sačuva samo lijepe uspomene:

Poznati meteorolog objavio prognozu za naredne dane: 'Slijedi nam novi veliki preokret'

Poznati meteorolog objavio prognozu za naredne dane: 'Slijedi nam novi veliki preokret'

"Trudim se da me sećanje vodi na prijatne trenutne i na ljude koji su ostavili trag u mom životu, tu ne mislim na ljude koji su uneli svojim ponašanjem u moj magacin velike sanduke razočaranja", dodao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije