Twitter "gori": Poslušajte novi album Justina Biebera

Radiosarajevo.ba
Twitter "gori": Poslušajte novi album Justina Biebera
Foto: Spotify / Novi album Justina Biebera

Biebs se vratio, a Beliebersi su u transu.

Justin Bieber sinoć je objavio prvi album nakon pet godina, a njegovi fanovi ili Beliebersi u apsolutnom su transu, pa je hashtag #ChangesOutNow na Twitteru na vrhu trendova, a više od 130 hiljada ljudi je imalo nešto reći o tome...

Uglavnom, album se zove Changes, na njemu se nalazi 17 pjesama, a Bieber je na albumu sarađivao s Quavom, Postom Maloneom, Travisom Scottom, Lil Dickyjem i s Kehlani.

Bieber kaže da je ovaj R&B muzički rojekt nastao kroz meditaciju i promjene (changes - promjene na engleskom, op.pr.) koje je prolazio posljednje vrijeme, a većinu pjesma posvetio je svojoj supruzi, Hailey Baldwin

Bieber je prethodno objavio tri singla s albuma - prvo je 3. januara objavljen Yummi, kao oda supruzi. Onda je krajem januara objavio Get Me, pjesmu na kojoj je sarađivao s Kehlani, a onda je objavljena i treća, prije sedam dana - Intentions, na kojoj je sarađivao s reperom Quavom. 

Bieber je u "punoj brzini" vraćanja pažnje svjetske javnosti na svoje ime. Krajem januara, na YouTubeu je objavio dokumentarnu seriju Seasons, u kojoj je objavio detalje iz privatnog i poslovnog života, o svom mentalnom zdravlju, ali otkrio i koliko se bori protiv ovisnosti.

Također, gostovao je u emisijama kao što je Saturday Night Live, ide na The Tonight Show, te Late Late Show, a gledat ćemo ga i u segmentu “Carpool Karaoke”.

Bieber se sprema i za Changes turneju, koja će trajati od 14. maja do 26. septembra, i na kojoj će mu se pridružiti Kehlani i Jaden Smith.

Poslušajte album na Deezeru ili na YouTubeu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije