Tupacov tjelohranitelj "vratio se iz mrtvih" i tvrdi: Da, 2Pac je također živ

Radiosarajevo.ba
Tupacov tjelohranitelj "vratio se iz mrtvih" i tvrdi: Da, 2Pac je također živ
Foto: Privatni album / Tupac Shakur

Michael Nice, bivši tjelohranitelj Tupaca Shakura objavio je video u kojem otkriva kako je lažirao sopstvenu smrt da dokaže da je slavni reper učinio isto.

Nice je radio s Tupacom sve do ubistva slavnog repera, koje se dogodilo u septembru 1996. U decembru prošle godine, javljeno je da je Nice preminuo samo par dana prije nego što je trebao da objavi dokaze da je Tupac i dalje živ.

Vijest o Niceovoj smrti saopćena je na YouTube kanalu za koji je radio, Icini Studios, koji su njegovu smrt opisali kao sumnjivu.

No, Nice se sada "vratio iz mrtvih" i to putem videa na istom YouTube kanalu:

Nice od ranije tvrdi da je Tupac i dalje živ, da je prokijumčaren do Kube, uz pomoć bivšeg predsjednika ove zemlje Fidela Castra. Inače, već više od dvije decenije, kruže razne teorije zavjere o tome da je Tupac i dalje živ, pa su brojni fanovi sigurni da kultni reper još uvijek "diše".

Nice sad tvrdi da je ovim potezom dokazao svoje tvrdnje o Tupacu. Govori, kako kaže, s "nepoznate lokacije":

"Moje ime je Michael Nice. Lažirao sam svoju smrt 18. decembra 2018, a danas sam ovdje, vratio sam se iz mrtvih da otkrijem kako se to radi."

Dodao je da je morao upotrijebiti "ekstremne mjere" da izbjegne neprijatelje koji mu prijete, dodajući da bi već bio zaista mrtav, da nije lažirao da je umro.

"Uradio sam Makaveli, baš kao što je 'Pac, lažirao sam smrt i pobjegao sam, a sada sam na sigurnom. Znam loše, 'prljave' stvari o nekim ljudima - 'pravim' ljudima - tako da mogu sad da se javim. Pobijedio sam ljude koji su me proganjali, prijetili da će mi pobiti obitelj, i sad sam u bijegu.(...) Namjeravam i nastaviti otkrivati ko su neprijatelji Tupaca", rekao je Nice. 

Opisao je i kako je prošle godine supruga našla kako leži nepomičan u automobilu i pozvala hitnu - već ranije je s 'prijateljem' dogovorio da dođe i preuzme ga. Kaže da je upotrijebio "magični trik" koji zna još iz djetinjstva da zaustavi puls (?!) kako bi medicinari povjerovali da je umro. 

Odveden je u bolnicu, a onda su ga "druge veze" u pogrebnom preduzeću zamijenile za pravog mrtvaca. Nice tvrdi da ovo dokazuje da je Tupac i dalje živ.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije