Stigao je trailer: Stranger Things u novoj sezoni izgleda "strašno nabrijan"

Radiosarajevo.ba
Stigao je trailer: Stranger Things u novoj sezoni izgleda "strašno nabrijan"
FOTO: Screenshot / Inserti iz nove sezone serije Stranger Things
Netflix je upravo objavio trailer za 3. sezonu turbo popularne serije Stranger Things koja na male ekrane dolazi 4. jula!

Ono što možemo shvatiti nakon što smo ga pregledali  jeste sljedeće:

Da, čudovišta su još uvijek u Hawkinsu, da, naša dobro poznata četa prijatelja će se s njima još jednom boriti, no sve izgleda jako neonski, jako nabrijano, jako uzbudljivo i jako zabavno!

Pred nama je još jedno ljeto koje ćemo provesti s Mikeom (Finn Wolfhard), Eleven (Millie Bobby Brown), Dustinom (Gaten Matarazzo), Lucasom (Caleb McLaughlin), Willom (Noah Schnapp) i Maxom (Sadie Sink).

Uz njih gledat ćemo još poznatih lica…

Svakako vrijedi istaknuti kako se priča neće direktno nastaviti ondje gdje je druga sezona na jesen 2017. završila, već braća Duffer spremaju nešto malo drugačije, tačnije vremenski odmak, s obzirom da djeca odrastaju.

Serija se nastavlja u 1985. godini, s proslavom Dustinovog rođendana kada ga njegovi prijatelji požele iznenaditi, no istovremeno on uočava nešto neobično kod svojih igračaka…

U svakom slučaju ne sumnjamo da je u pitanju ponovno buran zaplet s još novih uloga, koji će nas ponovno držati zalijepljene za male ekrane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije