Solomun u Sarajevu: Prvi put na dvije lokacije

Radiosarajevo.ba
Solomun u Sarajevu: Prvi put na dvije lokacije
Oficijelni vizual / Solomun u Sarajevu

Solomun IIII Klabika (Sarajevo Quaternate) je event koji ove godine izlazi iz svoje standardne dimenzije i postaje turistička atrakcija internacionalnog karaktera.


Uzevši u obzir da je skala ovogodišnjeg eventa prerasla lokalne razmjere sa velikim brojem regionalnih i internacionalnih upita kao i dogovorenih posjeta iz Austrije, Brazila, Hrvatske, Srbije, Skandinavije, Škotske, Njemačke, Slovačke pa sve do Las Vegasa, želimo nove goste dočekati na način na koji to zaslužuju.

Prvi put na balkonu Vječne Vatre: DJ Solomun i njegov nastup koji ulazi u historiju

Za goste koji ne stignu na Solomunov besplatni nastup ispred Vječne Vatre koji traje 3h - od 23.30 – 02.30 nastavak eventa će se održati u nešto intimnijem izdanju velike sale Doma Mladih a za ovaj afterparty možete pronaći ulaznice na Kupikartu.ba od 1. augusta.

„Ovo će biti jedinstvena prilika da prisustvujete na 2 nastupa Solomuna u jednoj noći. Na lokaciji Vječne Vatre na eventu koji je otvoren i besplatan za sve posjetitelje i za najveće fanove oficijelni afterparty u Domu Mladih za koji će biti ograničen broj ulaznica u prodaji. Zbog limitiranog broja ulaznica za Dom Mladih savjetujemo da na vrijeme osigurate svoju kartu. Vjerujemo da ovaj event nosi iskustvo čije će note još dugo ostati urezane u muzički katastar ovog grada.", poručuju organizatori ispred tima Klabike.

Ukoliko smatrate da ste sretne ruke možete napisati kratki post na Facebooku o najboljem dosadašnjem doživljaju Solomuna u BiH ili u nekoj drugoj zemlji, sa hashtagom #SmthngWeAllAdore i tagujte @klabikaofficial page. Najzanimljivije priče će odabrati tim Klabike i nagraditi njihove autore sa +1 setom ulaznica za afterparty u Domu Mladih.

#Solomun #Klabika #VisitSarajevo

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije