Genijalno / Snima se nova sezona serije Crna Guja sa originalnom postavom!

01. 07. 2019. u 12:09:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Britanski glumac Rowan Atkinson (64) rekao je svojim prijateljima da je “ekstremno uzbuđen” zbog planiranog povratka kultne komedije “Crna guja”, serije koja je stekla veliku popularnost na području bivše Jugoslavije.

Atkinson bi pred kamere trebalo da se vrati sa svojim bivšim kolegama Tonyjem Robinsonom (Baldrick), Hugh Laurijem i Stephenom Fryem. 

Spekulisalo se da će biti u pitanju samo jedna epizoda, ali kako prenosi izvor britanskog lista The Sun – ipak će se snimati cijela peta sezona.

“Sreli su se u jednom klubu u Londonu, ispričali i ismijali. Svi su oni dobri prijatelji. Rekli su: 'Da, hajde da to uradimo'. Scenario se upravo piše”, rekao je izvor lista. 

BBC serija trajala je četiri sezone od 1983. do 1989. godine, a svaka je pokrivala drugi vremenski period. Planirana nova sezona trebalo bi da bude smještena u sadašnjosti. 

Edmund Crna Guja biće univerzitetski profesor.

Inače, kada se sezona s temom Prvog svjetskog rata završila, kreator Richard Curtis rekao je da – nema više. No, sada se ipak vraćaju.

“Curtis i Atkinson predlagali su da se u ponekoj epizodi gostuju glumci poput Toma Hardyja i Russella Branda”, rekao je izvor lista.

NEMA KOMENTARA