Slavna glumica progovorila o svojim negativnim iskustvima u Hollywoodu

Radiosarajevo.ba
Slavna glumica progovorila o svojim negativnim iskustvima u Hollywoodu
/ Sarah Jessica Parker

Glumica Sarah Jessica Parker poznata po svojoj ulozi u TV seriji i filmovima Seks i grad ovih dana promovira filma Here and Now koji je snimljen za samo dva miliona dolara. To je vrlo, vrlo daleko od budžeta filma Seks i grad 2 koji je snimljen za oko 95 miliona dolara, stoga ne čudi da svi žele znati ima li Seks i grad 3 budućnost. 

Sarah Jessica Parker rekla je kako nema nikakve šanse za Seks i grad 3. Kim Cattrall navodno nije imala dobar odnos s ostalim glavnim glumicama franšize, niti je ikad željela snimiti treći film.

"Imali smo prekrasan, duhovit, tužan i veseo scenarij s kojim bi se publika lako povezala. Nije samo razočaravajuće to što nećemo ispričati tu priču i doživjeti to iskustvo, već i to što publika stvarno želi još jedan film", rekla je Sarah Jessica Parker. 

Javni odnos Sarah Jessice Parker i njene kolegice doživio je neobičan slom nakon smrti brata Kim Cattrall, Chrisa Cattralla. Kad je Sarah Jessica Parker izrazila saučešće svojoj kolegici, Kim Cattrall na Instagramu joj je odgovorila vrlo izravno. 

"Nisi mi obitelj. Nisi mi prijateljica. Stoga ti sad zadnji put kažem da prestaneš iskorištavati našu tragediju za svoj imidž 'dobre djevojke'', napisala je Kim Cattrall na svom Instagramu i dodala poveznicu na članak u New York Postu koji pruža njenu stranu priče.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Osim u Seksu i gradu, Sarah Jessica Parker progovorila je i o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu.

"Da, i meni se dogodilo nekoliko ružnih stvari, no daleko od toga da se moja iskustva mogu uporediti s najružnijim pričama koje sam čula. No, svakako sam morala naučiti kako se zauzeti za sebe ili se barem pokušati osjećati ugodno", rekla je Sarah Jessica Parker koja se jednom rasplakala kad su joj rekli da se mora skinuti do gola za jednu scenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije