Sin autora originalne serije najavio: Mućke bi se mogle vratiti na TV ekrane

Radiosarajevo.ba
Sin autora originalne serije najavio: Mućke bi se mogle vratiti na TV ekrane
/ BBC/Mućke
Mućke, popularni sitcom BBC-ja, koji je završen prije više od 15 godina, uskoro bi se ponovo mogao naći na malim ekranima, barem prema najavama Jima Sullivana, sina autora originalne serije.

Iako je prije nekoliko godina izjavio kako su Mućke nestale nakon smrti njegovog oca Johna, koji je preminuo 2011. godine, on je ovih dana najavio kako će se legendarna ekipa ponovo okupiti kako bi razmotrili mogućnost snimanja neke vrste ove serije.

"Iako sam ranije kazao kako su Mućke mrtve, mislim da to nije znak da ne možemo snimati seriju u nekoj drugoj formi s ovako legendarnom i iskusnom ekipom. Istražit ćemo sve mogućnosti i javnosti saopćiti šta smo zaključili", kazao je Jim, prenosi Digital Spy.

Inače, serija Mućke snimana je 20 godina, od 1983. do 2003. godine i zabilježila je planetarni uspjeh, te je bila i jedna od popularnijih serija na području bivše Jugoslavije. S najavama Jima Sullivana, koji je nastavio očevim stopama i napisao nekoliko specijala i spin-offa popularne serije, čini se da bismo uskoro mogli gledati neke nove nastavke u kojima će publiku zabavljati Del Boy i Rodney.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije