Sharon Stone otkrila koliko je novca zaradila od filma Sirove strasti

0
Radiosarajevo.ba
Sharon Stone otkrila koliko je novca zaradila od filma Sirove strasti
Foto: Promo / Kultna scena iz filma "Sirove strasti"

Prošlo je gotovo trideset godina otkako je Sharon Stone glumila u kultnom filmu Sirove strasti, a tek je nedavno progovorila o honoraru koji je dobila za ovaj film. Iako je zahvaljujući ovoj ulozi postala zvijezda, glumica priznaje da je ona nije učinila bogatom.

Zajedno s njom glavnu ulogu u filmu imao je Michael Douglas.

"Zaradila sam malo novca. Michael je zaradio 14 miliona dolara, plus postotak od zarade filma. Ja nisam zaradila dovoljno novca ni da sebi kupim haljinu za odlazak na Oscare sljedeće godine", ispričala je Sharon u jednom od intervjua.

Kazala je kako je odjednom postala slavna, ali da nije imala novca.

Ponovo nije otkrila tačnu cifru, ali se ranije pričalo kako je zaradila 500 hiljada dolara. Iako je mnogima to vrtoglava svota, u poređenju sa honorarom kojeg je dobio Michael Douglas za isti film, jasno je zbog čega je Sharon bila nezadovoljna.

U maju 1992. glumica je bila na filmskom festivalu u Cannesu, a tamo je doživjela dramu.

"Vratila sam se u hotel i shvatila da su mi pokradene sve stvari, osim odjeće na meni. Moje kontaktne leće, moj film iz fotoaparata, moja četkica za zube, sve je nestalo", prisjetila se Sharon i dodala kako su morali pronaći način da je bez osiguranja izvedu iz hotela pa je hotelsko osoblje improvizacijom priteklo u pomoć.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije